Αθλητισμός

Οι πρώτες αλλαγές στον ΠΑΟ – “Δέσμευση” για δύο TOP μεταγραφές στην 11αδα

Οι πρώτες αλλαγές στον ΠΑΟ – “Δέσμευση” για δύο TOP μεταγραφές στην 11αδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο "χάρτης" για το μεταγραφικό σχεδιασμό το καλοκαίρι! Το Τριφύλλι θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση, πρωτίστως για να μπορέσει να πετύχει το στόχο του να συμμετέχει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Ποιες οι βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες

Με βεβαιότητα μπορούμε να σας πούμε, ότι το μοναδικό πράγμα που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή είναι το πρωτάθλημα και η κατάκτησή του. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να έρθει στο προσκήνιο, αν δεν τελειώσει η μεγάλη μάχη για τον φετινό τίτλο στην Ελλάδα.

Μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα τεθεί φυσικά επί τάπητος η επόμενη ημέρα. Καθώς το καλοκαίρι το Τριφύλλι θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση, χρονικά πρωτίστως για να μπορέσει να πετύχει το στόχο του να συμμετέχει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Βασική μεταγραφική προτεραιότητα συνιστά η απόκτηση στόπερ. Οι Πράσινοι έχουν ήδη τους ενδεκαδάτους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, ωστόσο απόφαση είναι να παρθεί ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός εν δυνάμει ενδεκάδας. Ταυτόχρονα, τελειώνουν και τα συμβόλαια των Πούγγουρα – Σάρλια, άρα ενδεχομένως να χρειαστούν δύο κινήσεις εκεί, εφόσον τόσο ο Έλληνας όσο και ο Κροάτης άσος αποχωρήσουν αμφότεροι.

Δεύτερη θέση στην οποία το Τριφύλλι θα ενισχυθεί είναι το αριστερό άκρο της άμυνας. Με έναν αστερίσκο πάντως. Το τι θα γίνει με τον Γκάνεα. Αν ο Ρουμάνος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του, τότε θα καταστεί μαζί με τον Χουάνκαρ δίδυμο στη θέση. Αν ωστόσο κριθεί ότι δεν είναι έτοιμος, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για παίκτη. Οι πιθανότητες να γίνει κίνηση για τον δανεικό Πούχατς δεν θεωρούνται στην πράξη πολλές, καθώς χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητικός όσο έχει αγωνιστεί, δεν έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα και κάτι το ιδιαίτερο ο Πολωνός.

Μεταγραφή θα γίνει και στον άξονα. Μία για την ακρίβεια, αν δώσει τα χέρια η ΠΑΕ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και παραμείνει ο αρχηγός με νέο συμβόλαιο. Στο απευκταίο σενάριο που ο “Κούρμπε” φύγει, τότε οι κινήσεις στη μεσαία γραμμή θα είναι αυτόματα δύο. Το βασικό πλάνο είναι να πάει ο Παναθηναϊκός του χρόνου με Κουρμπέλη, Ρούμπεν, Τσέριν κι έναν ακόμα χαφ εν δυνάμει ενδεκάδας.

Στα εξτρέμ τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Με ΑϊτόρΠαλάσιοςΜαντσίνιΒέρμπιτς δύσκολα θα δούμε μεταγραφή ακραίου. Όχι τουλάχιστον για να καταστεί βασική επιλογή. Εκτός και αν προκύψει κάποια πώληση κι έρθει αντικαταστάτης. Βέβαια δεν αποκλείεται και το να αποκτηθεί ένας επιθετικός που θα πλαισιώσει Σπόραρ και Ιωαννίδη, ο οποίος θα έχει όμως τη δυνατότητα να παίζει κατά συνθήκη και στα άκρα.

Υ.Γ. Όσα αναφέρουμε παραπάνω είναι χωρίς να συνοπολογίζονται πιθανές πωλήσεις. Αν π.χ. αποχωρήσει ο Παλάσιος ή ο Σπόραρ (σ.σ. τυχαίες οι επιλογές προς αποφυγή παρεξηγήσεων), τότε αντίστοιχα θα αποκτηθούν τοπ ποδοσφαιριστές στις θέσεις τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments