Αθλητισμός

Άρης: Το ”παλεύει” με κάθε δυνατό τρόπο ο Ματέο Γκαρσία, νοκ άουτ ο Ρουπ

Άρης: Το ”παλεύει” με κάθε δυνατό τρόπο ο Ματέο Γκαρσία, νοκ άουτ ο Ρουπ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

O Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και έχει ελπίδες για το κυριακάτικο {23/4} εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζεται ο Γερμανός χαφ, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα παιχνίδια με Ολυμπιακό {26/4} και ΠΑΟΚ {30/4}.

Ο Τόλης Τερζής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Λούκας Ρουπ για το κυριακάτικο {23/4} κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Βόλο, ενώ αντίθετα έχει ελπίδες να το προλάβει ο Ματέο Γκαρσία. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου εξετάστηκε και πάλι από τον προσωπικό του γιατρό και θα παραβρεθεί στη σημερινή {19/4} προπόνηση, ενώ θα συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενημερώσει τους ανθρώπους του Άρη για τα αποτελέσματα των εξετάσεων στη Γερμανία, καθώς θα επιδιώξει να προλάβει τα δυο επόμενα παιχνίδια της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, απέναντι σε Ολυμπιακό {26/4} και ΠΑΟΚ {30/4}.

Σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του, ο Ματέο Γκαρσία ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις και θα δοκιμάσει να ακολουθήσει πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν τα καταφέρει δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση στον Βόλο. Ακόμα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή, δεν τίθεται θέμα να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις με την ομάδα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments