Πολιτική

Τάσος Γαϊτάνης: Αποχωρεί από τη θέση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ – Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Τάσος Γαϊτάνης: Αποχωρεί από τη θέση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ – Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Την αποχώρησή του από τη θέση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Τάσος Γαϊτάνης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Την αποχώρησή του από τη θέση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Τάσος Γαϊτάνης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η ανακοίνωση του Τάσου Γαϊτάνη

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι το σημαντικότερο ορόσημο του τόπου μας για τα επόμενα χρόνια. Θα καθορίσουν ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα και κυρίως που θα την οδηγήσει. Οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να απαντήσουν στο δίλημμα αν η χώρα θα συνεχίσει στο δρόμο της ανάπτυξης και της προοπτικής για όλους ή θα γυρίσει στη μιζέρια, την οικονομική οπισθοδρόμηση, την τοξικότητα και το λαϊκισμό.

Η προεκλογική περίοδος που ξεκινά είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για όλα αυτά. Είναι η μάχη της δικής μας γενιάς, για την πατρίδα, την παράταξη και τις ιδέες μας, που έχουν δικαιωθεί παντού στον κόσμο!

Σε αυτή τη μάχη θα συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών. Ως εκ τούτου, δεν είναι πλέον δυνατό να κατέχω το αξίωμα του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

Αποχωρώ από τη θέση μου ύστερα από σχεδόν 4 χρόνια σκληρής δουλειάς και έντονων εμπειριών και συναισθημάτων. Σε όλο αυτό το διάστημα υποστήριξα το κυβερνητικό μας έργο με επιχειρήματα, με υπεύθυνο πολιτικό λόγο και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του κόμματός μας.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τα στελέχη του κόμματος και ιδιαίτερα τους κ.κ. Παύλο Μαρινάκη, Γιάννη Σμυρλή, αλλά και τους κ.κ. Γιώργο Στεργίου και Γιάννη Μπρατάκο, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους στο Γραφείο Τύπου και τέλος, όλους τους δημοσιογράφους για τον επαγγελματισμό τους και τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού που αναπτύξαμε.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.