Ζώδια

Οι Πρώην Επιστρέφουν Για 4 Ζώδια – Ανάδρομος Ερμής

Οι Πρώην Επιστρέφουν Για 4 Ζώδια – Ανάδρομος Ερμής

Πηγή Φωτογραφίας: LoveLearnings

Οι πρώην επιστρέφουν : Ανάδρομος Ερμής 21 Απριλίου – 14 Μαΐου 2023 .

Έτσι, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, από τις 21 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου, οι Δίδυμοι, η Παρθένος, ο Ταύρος και ο Σκορπιός πρέπει να προετοιμαστούν για να ανατρέψουν την ερωτική τους ζωή από διακεκομμένη επικοινωνία, χαμένα ραντεβού, μεγάλες καθυστερήσεις και επιστροφές των πρώην.

Φυσικά, κάθε ζώδιο θα βιώσει κάπως διαφορετικά τον ανάδρομο Ερμή. Υπάρχουν και εκείνοι οι τυχεροί που δεν θα αντιμετωπίσουν καμία πρόκληση. Αλλά για αυτά τα τέσσερα ζώδια, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μερικούς πρώην στη ζωή τους και ανάλογα με το ποιος θα επιστρέψει, μπορεί να καταλήξουν να τους αρέσει – ή να το μισήσουν.

1. Δίδυμοι Ο ανάδρομος Ερμής δεν θα επαναφέρει έναν άμεσο πρώην στη ζωή του Διδύμου τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά εξακολουθεί να είναι σε αυτή τη λίστα επειδή η Αφροδίτη διέρχεται μέσω των Διδύμων. Στη μέση της ανάδρομης, η διερχόμενη Σελήνη θα συναντήσει την Αφροδίτη για λίγο, φέρνοντας έτσι έναν «πρώην» πίσω στην τρέχουσα ζωή του Διδύμου.

Φυσικά, αυτή η σύνδεση βρίσκεται στην σκιά του ανάδρομου Ερμή. Επομένως, όποιος μπαίνει στη ζωή των Διδύμων έχει ημιτελείς δουλειές μαζί τους και η ιστορία θα επαναληφθεί χωρίς να το καταλάβουν και οι δύο μέχρι να μπορέσουν να το λύσουν. Για κάποιους, αυτός ο πρώην εραστής εγκαταλείφθηκε υπέρ της συζύγου/συζύγου. Ή αντιστρόφως.

2. Παρθένος

Ένας πρώην θα ξαναμπεί στη ζωή της Παρθένου, η διερχόμενη Σελήνη θα ταξιδέψει μέσα από την Παρθένο στα τέλη Απριλίου, σχηματίζοντας μια όψη αντίθεσης με τον Κρόνο στους Ιχθύες και μια τριγωνική όψη με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο.

Δεδομένου ότι ο Ήλιος στον Ταύρο θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή αυτή τη στιγμή, κάποιος θα στείλει μήνυμα ή θα απαντήσει ξαφνικά σε κάποιον που είτε είχε μπλοκάρει είτε φάνταζε αδύνατο πριν από λίγο καιρό. Μπορεί να είναι ο Παρθένος που στέλνει πρώτος μήνυμα ή το άλλο άτομο. Όμως ο Κρόνος απέναντι από τη Σελήνη θα κάνει αυτή την επαφή ανεπιθύμητη για τον δέκτη.

3. Ταύρος Αυτός ο ανάδρομος Ερμής Απριλίου-Μαΐου θα είναι γεμάτος δράση για τον Ταύρο. Πρώτον, ο διερχόμενος Ήλιος στον Ταύρο βρίσκεται σε πορεία άμεσης σύγκρουσης με τον ανάδρομο Ερμή. Δεύτερον, ο Ουρανός βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή στις πρώτες ημέρες της ανάδρομης πορείας. Και τρίτον, ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης βρίσκεται επίσης στον Ταύρο αυτό το διάστημα. Αυτό θα επαναφέρει έναν πρώην στη ζωή του Ταύρου κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή.

Αυτός ο «πρώην» θα είναι ένα νέο άτομο με το οποίο έχετε σχέση προηγούμενης ζωής. Προοριζόσαστε να γνωρίσετε αυτό το άτομο για να προχωρήσετε περαιτέρω στη ζωή. Για κάποιους, αυτός ο «πρώην» δεν είναι μια ρομαντική σχέση και δεν θα μείνει στη ζωή σας για πολύ καιρό.

4. Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται σε μια περίεργη περίοδο κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή. Η διερχόμενη Σελήνη θα περάσει από τον Σκορπιό την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον ανάδρομο Ερμή, την Εστία, τον Ήλιο και τον Ουρανό. Όσοι από εσάς εμπλακείτε σε μια μάχη διαζυγίου με έναν πρώην θα βιώσετε αναταραχή. Ή, μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε με έναν πρώην και την οικογένειά του για υποστήριξη παιδιών και άλλους ισχυρισμούς στο κοινωνικό κύκλωμα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ένας σύντροφος/πρώην είναι σίγουρα θύμα συνωμοσίας από το άλλο μέρος και τις κοινωνικές του σχέσεις/οικογένεια. Αλλά οι εγωιστές εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έχουν δίκιο και ο άλλος έχει άδικο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments