Αθλητισμός

Η βαρύτερη ήττα του Λουτσέσκου στην Ελλάδα

Η βαρύτερη ήττα του Λουτσέσκου στην Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Αρνητικό ρεκόρ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου συνιστά η χθεσινή ήττα με 4-0 του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δύσκολο ήταν το χθεσινό βράδυ για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η χθεσινή ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ μέσα στη Φιλαδέλφεια συνιστά τη βαρύτερη ήττα του Ρουμάνου προπονητή στην Ελλάδα!

Ακόμα και την εποχή που ήταν στην Ξάνθη είχε μία ήττα με 4-1 ξανά από την «Ένωση» και ένα 5-2 από τον Παναιτωλικό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε δεχθεί ξανά τέσσερα γκολ, αλλά ήταν στην ισοπαλία (4-4) με τον Βόλο στην Τούμπα.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ είχε να χάσει με 4-0 από την ΑΕΚ από τις 6 Μαρτίου του 2011. Τότε τα «κιτρινόμαυρα» γκολ είχαν πετύχει ο Ντιόπ (11’), ο Σκόκο (35’, 55΄) και ο Δέλλας (79’). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαφορά σε νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Αθήνα για την Α’ Εθνική / Stoiximan Super League. Δύο φορές ο ΠΑΟΚ έχει χάσει με 6-2 (1961/62 και 2001/02), δύο με 5-1 και συνολικά πέντε με 4-0.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 4-0

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν σαν να μη ταξίδεψε ποτέ στην Αθήνα και τον…εξαφάνισε, βάζοντας του τέσσερα γκολ, ενώ να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό μετά τη κόκκινη που δέχθηκε ο στόπερ της ομάδας Κάργας.

Η Ένωση δεν επέτρεψε στον ”δικέφαλο του βορρά” να αναπνεύσει σε όλη τη διάρκεια του ματς και τον κέρδισε εύκολα και ξεκούραστα με τους Τσούμπερ(21′), Μουκουντί(24′), Γκαρσία(77′) και Φερνάντες(86′) να σκοράρουν από μία φορά. Πλέον στο ”κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο στρέφουν όλη τη προσοχή τους στο ματς της χρονιάς της Λεωφόρου τη Κυριακή κόντρα στον ισόβαθμο Παναθηναϊκό.

Το 4-0 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης για μία «μαγική» ΑΕΚ, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που βίωσε μία νύχτα ντροπής.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ (70′ Ελίασον), Πινέδα (58′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (69′ Πάολο Φερνάντες), Τσούμπερ (79′ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (79′ Φαν Βέερτ)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον (67′ Σάστρε), Κάργας, Σοάρες, Ντάντας (75′ Σοάρες), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (75′ Ολιβέιρα), Κωνσταντέλιας (75′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (21′ Νάσμπεργκ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments