Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με πέντε ξένους στο υπόλοιπο των playoffs της Basket League

Παναθηναϊκός: Με πέντε ξένους στο υπόλοιπο των playoffs της Basket League

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η λύση του συμβολαίου του Ντουέιν Μπέικον φέρνει τον Παναθηναϊκό να παλεύει για το υπόλοιπο των Playoffs της Basket League με πέντε διαθέσιμους ξένους.

Το κομμάτι των ξένων απασχόλησε όσο τίποτε άλλο φέτος τον Παναθηναϊκό. Η υπεραριθμία που υπήρχε, δημιούργησε προβλήματα στο κομμάτι της διαχείρισης στη Basket League, ύστερα από την καθυστερημένη εύρεση λύσης στο θέμα του Άντριου Άντριους να περιορίζει ακόμη περισσότερο την ευελιξία σε αυτό το κομμάτι.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός έπαιξε δίχως τον Ματ Τόμας στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς στην πορεία υποχρεώθηκε να “κόψει” από την κανονική διάρκεια της Basket League τόσο τον 29χρονο γκαρντ όσο και τον Νέιτ Γουόλτερς.

Για να ακολουθήσει στη συνεχεία η λύση της συνεργασίας με τον Ντουέιν Μπέικον εξαιτίας του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε την παραμονή του εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός πως στη διάρκεια των Playoffs δεν επιτρέπονται αλλαγές και ο Χρήστος Σερέλης θα πορευτεί με πέντε {αντί για έξι} ξένους από εδώ και πέρα.

Στη διάθεση του υπολογίζει τους:

  • Πάρις Λι
  • Μάριους Γκριγκόνις
  • Ματέους Πονίτκα
  • Ντέρικ Γουίλιαμς
  • Αρτούρας Γκουντάιτις

Σχετικά με το μεγάλο κενό που αφήνει ο Ντουέιν Μπέικον με την συγκεκριμένη απώλεια που αναγκαστικά θα καλυφθεί με τον Ματέους Πονίτκα και τον Λευτέρη Μαντζούκα να επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος σε επίπεδο λεπτών συμμετοχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments