Πολιτική

Άδωνις: Θέλουμε δημοκρατία και πολιτική σταθερότητα

Άδωνις: Θέλουμε δημοκρατία και πολιτική σταθερότητα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Την δημοκρατία και την πολιτική σταθερότητα υπερασπίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μπροστά σε CEO και εργαζομένους, και το μάλλον πνευματικώς οκνηρό γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε μία ακόμη ανακοίνωση

Την δημοκρατία και την πολιτική σταθερότητα υπερασπίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μπροστά σε CEO και εργαζομένους, και το μάλλον πνευματικώς οκνηρό γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε μία ακόμη ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει πως «με επιστάτη τον Άδωνι Γεωργιάδη, εργοδότες απειλούν ευθέως (sic) τους υπαλλήλους τους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία».

Αυτό ξέρουνε, αυτό λένε, κάπως μονότονα στον ΣΥΡΙΖΑ, μα άλλα είπε ο Άδωνις ανεξάρτητα από το πώς επιχειρούν να τα διαστρεβλώσουν στο γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ζούμε σε δημοκρατία, υπενθύμισε ο Α. Γεωργιάδης στο διοικητικό στέλεχος της ασφαλιστικής εταιρείας. Και αφού «δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα, ό,τι θέλει ψηφίζει ο καθένας», είπε ορθά – κοφτά ο Άδωνις, υπενθυμίζοντας την συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία πολιτικής συνείδησης και πολιτικής έκφρασης.

Δημοκρατία όμως δεν σημαίνει υποχρεωτικά και  πολιτική σταθερότητα, προϋπόθεση της οικονομικής ανάπτυξης, όπως σπεύδει καίρια να συμπληρώσει ο Άδωνις, ο οποίος είπε αυτολεξεί: «Η αλήθεια είναι ότι, αν η Χώρα έχει αστάθεια πολιτική, η οικονομία θα πάει προς τα πίσω και δεν χρειάζεται να το εξηγήσει κανείς περισσότερο αυτό». Αυτό ακριβώς προσθέτει στο ανηρτημένο video ο Άδωνις, άσχετα από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ το «κάνει γαργάρα».

Και είναι ακριβές ότι ακόμη και η δημοκρατία, όπως είναι το δημοκρατικό μας πολίτευμα, μπορεί να εξελιχθεί άσχημα και να εκφυλιστεί σε πολιτική αστάθεια λόγω της απλής αναλογικής και του τρόπου αντιμετώπισης του ιδιωτικού επιχειρείν.

Συγκεκριμένα, δεν ανακαλύπτει κανένας τον τροχό αν διαπιστώσει την απειλή της πολιτικής αστάθειας, που άνοιξε ανεύθυνα ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της χώρας και των πολιτών της. Κυβέρνηση ηττημένων (!), κυβέρνηση ανοχής, σχέδιο «Δήμητρα» που κλείνει τράπεζες με την υπογραφή του πρώην υπουργού Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και μας επιστρέφει σε εθνικό νόμισμα και σε οικονομία περίκλειστη αλβανικού τύπου: αυτές είναι μόνον ορισμένες από τις εκφράσεις που να λάβει η νέα πολιτική απειλή διά χειρός ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας υποχρέωσαν την χώρα να διεξάγει εκλογές με την απλή αναλογική.

Και ως προς το πώς βλέπουν τα πολιτικά κόμματα τις επενδύσεις, δεν χρειάζεται να πάει κανείς πολύ μακριά για να διαπιστώσει τις διαμετρικά αντίθετες απόψεις. Ό,τι χτίστηκε στην οικονομία μέσα σε 4 χρόνια διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, κινδυνεύει να γκρεμιστεί μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες, αν επικρατήσουν οι καταστροφικές αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις επενδύσεις.

Πιο ειδικά, ως προς τις επενδύσεις, έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, αλλά δεν ισχύει αυτό για όλα τα πολιτικά κόμματα και μάλιστα, στον ίδιο βαθμό. Αυτό φαίνεται τώρα που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, με όλα αυτά που ακούγονται στον χώρο της αριστεράς και ιδίως στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν έχει προτείνει κάποια επένδυση που πραγματικά να του αρέσει και ο οποίος είναι αρνητικός σε όλες τις επενδύσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστρατεύεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία στην οικονομία, στην πράξη.

Στην Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, και όπως υπενθύμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ήμασταν και είμαστε με την Δημοκρατία, ήμασταν και είμαστε με την πολιτική σταθερότητα, εγγύηση της οικονομικής ευμάρειας.

Για ελεύθερες δημοκρατικές εκλογές και για αυτοδύναμη ΝΔ, μίλησε λοιπόν ο Άδωνις, για τίποτε λιγότερο ή περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments