Αθλητισμός

Ατζέντης Μαντζούκα: “Δεν χτυπάς πίσω, αποχωρείς περήφανα για το καλό της ομάδας, είσαι ηγέτης”

Ατζέντης Μαντζούκα: “Δεν χτυπάς πίσω, αποχωρείς περήφανα για το καλό της ομάδας, είσαι ηγέτης”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στην επίθεση του Ντουέιν Μπέικον ο Λευτέρης Μαντζούκας αναφέρθηκε ο μάνατζερ του Έλληνα φόργουορντ, Μάριος Ολύμπιος, με ανάρτηση του στο Facebook.

Ο Ντουέιν Μπέικον αποκάλυψε ότι χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης, αυτό ήταν το τελευταίο του σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και αυτό τον οδήγησε στην ”πόρτα” της εξόδου από τον Παναθηναϊκό.

Μετά από το Instagram LIVE του Αμερικανού, στο οποίο μίλησε για πολλά απ’ όσα έζησε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ο ατζέντης του Έλληνα φόργουορντ αποθέωσε τον Λευτέρη Μαντζούκα με δημοσίευση του στο Facebook.

Τα λόγια του Μάριου Ολύμπιου για την προσωπικότητα του Λευτέρη Μαντζούκα:

“Δεν είσαι ακόμα 20 ετών και παίζεις με ρόλο στον Παναθηναϊκό. Έχεις να διαχειριστείς μεγάλη πίεση απέναντι στον εαυτό σου, απέναντι στους ανθρώπους που σε πίστεψαν και σε έκαναν επαγγελματία από 17 ετών. Παράλληλα, το αίμα σου βράζει, αλλά ακόμη και τότε φέρεσαι επαγγελματικά και δεν κάνεις το εύκολο, δεν χτυπάς πίσω, αλλά αποχωρείς περήφανα για το καλό της ομάδας και το καλό όλων.

Λευτέρη Μαντζούκα, είμαι μόνο περήφανος για εσένα και είναι τιμή μου που σε εκπροσωπώ. Είσαι γεννημένος ηγέτης, γιατί μόνο ένας ηγέτης θα αντιδρούσε όπως εσύ. Μπράβο σου. Το μέλλον σου ανήκει.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments