Αθλητισμός

“Κόλπο γκρόσο” Καρυπίδη με Πάλμα – “Θα δώσει 5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός;

“Κόλπο γκρόσο” Καρυπίδη με Πάλμα – “Θα δώσει 5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός;

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζουν άλλη μία μεγάλη πώληση. Μετά τον Μαντσίνι, οι Κίτρινοι είναι πολύ πιθανό να δώσουν ακόμα έναν παίκτη τους σε τιμή ρεκόρ. Η ομάδα από το εξωτερικό που ενδιαφέρεται και τι συμβαίνει με τους Πειραιώτες

Άρης – Θοδωρής Καρυπίδης: Πρόσωπο των ημερών είναι στους Κίτρινους ο Λουίς Πάλμα, καθώς διανύει εξαιρετική σεζόν φέτος (33 συμ.,11 γκολ, 7 ασίστ) και το όνομα του να φιγουράρει δίπλα σε εκείνο της Ρέιντζερς. Αλλά και τη Μαν. Γιουνάιτεντ που είχε άνθρωπό της στο Κλ. Βικελίδης για το παιχνίδι τού Άρη με τον Ολυμπιακό και, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη θεσσαλονίκη, το όνομά του το σημείωσαν οι Άγγλοι σκάουτερ…

Το ενδιαφέρον από τη Σκωτία και τη Ρέιντζερς (όπως και από ομάδα του Βελγίου) είναι υπαρκτό και, παρότι η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι μόλις στο 1,5 εκατ. ευρώ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Σκωτσέζοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ στον Άρη για την απόκτησή του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το περασμένο καλοκαίρι η Ρέιντζερς ήταν η ομάδα που είχε δώσει 2,5-3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ, άρα αυτό σημαίνει ότι έχει την επιλογή της Ελλάδας στα υπόψιν της. Δεν αποκλείετια, δηλαδή, να δώσει 5 εκατ. ευρώ για τον Πάλμα.

Πρόταση που, αν γίνει επίσημη, ο Καρυπίδης δεδομένα θα την αποδεχτεί. Ή μήπως όχι; Γιατί ο Λουίς Πάλμα από πέρσι βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού – Τον είχε προτείνει ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Ο άσος από την Ονδούρα είχε έρθει από την Ντεπορτίβο Βίντα με μόλις 300.000 ευρώ (ο Άρης απέκτησε το 70% των δικαιωμάτων του) και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια αλλά και μετακινήσεις έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τελευταίο παράδειγμα ο Αμπού Καμαρά, που έπιασε Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι μετά από την πολύ καλή περσινή που είχε πραγματοποιήσει με τον Άρη αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε χώρος για εκείνον στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού, τελικά επέστρεψε στους Θεσσαλονικείς.

“Δίνει εύκολα 5 εκατ. ευρώ η Ρέιντζερς – Μπορεί βασικός – Καλύτερα στη Σκωτία παρά στον Ολυμπιακό”

Δίνει 5 εκατ. ευρώ εύκολα η Ρέιντζερς αν θέλει κάποιον παίκτη, και ακούγεται ότι φεύγει ο Ράιαν Κεντ, που είναι ο καλός τη εξτρέμ, γιατί πηγαίνει προς την Αγγλία μάλλον. Οπότε χρειάζεται εξτρέμ, γενικά έχουν θέμα στη θέση. Πήραν τον Κάτγουελ από τη Νοριτς αλλά θέλουν κι άλλον“, ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Θα μπορούσε να παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα, γιατί η Σέλτικ έχει τόσο μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, που θα είναι οκ. Για την Ευρώπη δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι βασικός εξτρέμ. Αλλά στο πρωτάθλημα γιατί όχι;“.

Πλην της Ρέιντζερς φαίνεται ότι είναι και ο Ολυμπιακός στο κάδρο για την απόκτησή του.

“Δεν πιστεύω ότι από τον Ολυμπιακό θα δώσουν 5 εκατ. ευρώ για τον Λουίς Πάλα. Βέβαια για τον Ολυμπιακό είναι καλός παίκτης, αποδεδειγμένα. Για τον παίκτη έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός τώρα, καλύτερα να πάει στη Σκωτία. Γιατί είναι καλύτερο πρωτάθλημα, σε πιο ήσυχο περιβάλλον, άρα προτιμότερο να πάει στη Σκωτία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments