Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πήρε εξιτήριο ο Ρότα

ΑΕΚ: Πήρε εξιτήριο ο Ρότα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Σήμερα {1/5} το πρωί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 25χρονος μπακ της ΑΕΚ, ωστόσο η συμμετοχή του στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης {3/5} με τον Ολυμπιακό θεωρείται αρκετά δύσκολη.

Ευχάριστα νέα για τον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας {1/5} πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο διανυκτέρευσε μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό {0-0}.

Ο 25χρονος διεθνής μπακ αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι, αφού αιμορράγησε από χτύπημα του Μπερνάρ, του έγιναν ράμματα, ενώ στη συνέχεια ζαλιζόταν και είχε απώλεια μνήμης για περίπου 15 λεπτά, με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου διανυκτέρευσε για να είναι υπό παρακολούθηση.

Σήμερα {1/5} ένιωθε πολύ καλύτερα, αλλά ακόμη είναι άγνωστο αν θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της Τετάρτης {3/5, 20:00} με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena.

Η ΑΕΚ έχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 17:00, όπου εκεί θα υπάρξουν νεότερα για όλους τους παίκτες ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments