Αθλητισμός

Νικολαΐδης: “Μέχρι το 65′ η ΑΕΚ έπαιζε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό”

Νικολαΐδης: “Μέχρι το 65′ η ΑΕΚ έπαιζε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό”

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στο σχόλιο του για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (0-0) αναφέρθηκε στην κυριαρχία της Ένωσης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλμέιδα

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Έτσι, οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους πόντους, με τους πράσινους να διαθέτουν προβάδισμα στην ισοβαθμία, άρα να βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε το σχόλιό του στην εκπομπή Monday FC των καναλιών NOVASPORTS. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε σε κυριαρχία της ΑΕΚ.

“Κατά την γνώμη μου ο Αλμέιδα ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, ό,τι σκέφτηκε, ό,τι εντολή έδωσε, το είδαμε. Αποτυχία που η ΑΕΚ δεν πήρε το παιχνίδι, κυριάρχησε παντού. Μέχρι το 60-65′ η ΑΕΚ έπαιζε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό, που είχε μία ευκαιρία σε όλο το ματς.

“Να θυμίσω πόσο καλός είναι ο Αθανασιάδης, σε όσους το ξεχνούν. Μπορεί να ήταν μία ευκαιρία, αλλά θα μπορούσε να βάλει και ο Παναθηναϊκός γκολ. Ο Αθανασιάδης μάς έδειξε πως όποτε χρειάζεται, είναι εκεί. Ο Αλμέιδα ακύρωσε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, τον ανάγκασε να είναι παθητικός, με όλα τα προβλήματα. Είναι δικό του έργο που βλέπουμε τον Γαλανόπουλο. Όλοι οι παίκτες έρχονται και κουμπώνουν.

Κάποιοι λένε πως ο Παναθηναϊκός βολευόταν και με την ισοπαλία. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός μπήκε για τη νίκη, αλλά δεν μπορούσε να μας το δείξει γιατί η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Ο Γιοβάνοβιτς κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και την κυριαρχία της ΑΕΚ με κάποιες αλλαγές. Μετά το 65′ είδαμε ισορροπημένο ματς. Είχε αναποδιές ο Παναθηναϊκός, αλλά και η ΑΕΚ” δήλωσε.

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλμέιδα, ενώ είπε το μπράβο του στον Γιοβάνοβιτς: “Θα σου μιλήσω και ως ΑΕΚτζής είμαι ικανοποιημένος φέτος από την ομάδα 100%, δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ο Αλμέιδα έχει κάνει μία τρομερή ομάδα, το λέω μετά από ακόμη ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Θέλει υποστήριξη που την έχει.

Να πω και ένα μπράβο στον Γιοβάνοβιτς, έχει κάνει έναν Παναθηναϊκό να διεκδικεί το πρωτάθλημα, να δυσκολεύει μία καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, χωρίς να έχει τόσο καλό ρόστερ, όσο η ΑΕΚ, κατά την γνώμη μου”.

Όσον αφορά στη μάχη του πρωταθλήματος σχολίασε: “Από τις δύο καλύτερη ομάδα απ’ αυτό που έχουμε δει, κατά την γνώμη μου είναι η ΑΕΚ. Δεν πάει να πει κάτι αυτό, όσον αφορά στο ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Όποιος και να το πάρει δίκαιο είναι. Εμένα μου αρέσει να βλέπω την ΑΕΚ.

Είναι μεγάλο επίτευγμα που έχει κάνει ο Γιοβάνοβιτς και άλλη μία φορά, ακόμη και με τύχη, κατάφερε και μπλόκαρε την ΑΕΚ. Δεν ξέρω τι ποδόσφαιρο θα βλέπαμε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και άλλες πέντε πιο ποιοτικές λύσεις για τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι που παλιά έλεγαν για τον Σάντος, ότι έπαιζε αμυντικά. Αλλά μία χαρά έπαιζε θεαματικά όταν είχε παίκτες”.

Τέλος αναφέρθηκε και στον Γαλανόπουλο: “Εντυπωσιάστηκα από τον Γαλανόπουλο. Δεν είχε πολλά ματς, είχε και τέτοια αδικία στην καριέρα του και σε όσα παιχνίδια έχει, κουμπώνει, σαν να παίζει χρόνια με τους υπόλοιπους. Πολύ καλός ο Γκαρσία, πολύ καλός και ο Τσούμπερ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments