Lifestyle

Survivor All Star: Μαρτίκας σε Τάκη – «Θα σου απαντήσει το Κερατσίνι»

Survivor All Star:  Μαρτίκας σε Τάκη – «Θα σου απαντήσει το Κερατσίνι»
Οι ηττημένοι Μπλε προσήλθαν στο Συμβούλιο του Νησιού υποχρεωμένοι να ψηφιστούν και να υποδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ωστόσο η ομάδα από υπερβάλλοντα ζήλο, ασυνεννοησία ή και στρατηγική, αντί για έναν υποψήφιο, υπέδειξε δύο

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι τελείωσε και η παντοκρατορία των Μαχητών. Οι Διάσημοι, μετά από μια ακόμα πολύ μεγάλη μάχη, κατάφεραν να πετύχουν μια σημαντικότατη νίκη που τους κάνει να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.Οι ηττημένοι Μπλε προσήλθαν στο Συμβούλιο του Νησιού υποχρεωμένοι να ψηφιστούν και να υποδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ωστόσο η ομάδα από υπερβάλλοντα ζήλο, ασυνεννοησία ή και στρατηγική, αντί για έναν υποψήφιο, υπέδειξε δύο.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Οι παίκτες που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους ήταν ο κατά κοινή ομολογία βελτιωμένος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου που δεν έχει καταφέρει να έχει μια σταθερή απόδοση. Όλα θα κριθούν στην επόμενη ασυλία. Εκεί όποια ομάδα χάσει θα πρέπει να υποδείξει δύο ακόμα υποψηφίους, πράγμα ζόρικο, με τα περιθώρια να έχουν στενέψει δραματικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments