Ζώδια

Το Συναισθηματικό Παρελθόν Επιστρέφει 07/05-05/06

Το Συναισθηματικό Παρελθόν Επιστρέφει 07/05-05/06

Πηγή Φωτογραφίας: PsychologyNow.gr

Το συναισθηματικό παρελθόν : Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο 07/05-05/06 .

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, των αξιών και των χρημάτων αφήνει τους πολυάσχολους και περίεργους Διδύμους για τον Καρκίνο 7 Μαΐου-.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι μια τεράστια ενεργειακή αλλαγή σε ένα ευχάριστο ζώδιο για τον πλανήτη που κυβερνά την αγάπη.

Αυτό θα φέρει βαθύτερα συναισθήματα στην επιφάνεια και θα μας κάνει όλους να σκεφτούμε περισσότερο τους συναισθηματικούς δεσμούς και τις δεσμεύσεις μας. Ο Καρκίνος είναι ο τροφός του ζωδιακού κύκλου και είναι πάντα εκεί όταν κάποιος φίλος ή αγαπημένος του τη χρειάζεται.

Είναι επίσης ένα από τα πιο διαισθητικά και ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν νιώθετε πιο συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και των άλλων και νιώθετε περισσότερη επιθυμία να παρηγορήσετε και να παρηγορηθείτε από αυτούς που αγαπάτε.

Όλοι θα είμαστε λίγο πιο συναισθηματικοί με την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο και μπορεί να νιώσουμε βαθύτερη ενσυναίσθηση και συμπόνια για τους γύρω μας και τον κόσμο γενικότερα. Καθώς ο Καρκίνος είναι ένα τόσο ευαίσθητο ζώδιο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να μην παίρνουμε κατάκαρδα τα μικροπράγματα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να τα αφήσουμε πίσω , καθώς ο Καρκίνος έχει μεγάλη και καθαρή μνήμη.

Η Αφροδίτη-Καρκίνος δεν ενδιαφέρεται για περιστασιακές καταστάσεις και θα έχει μεγαλύτερη επιθυμία για μακροχρόνιες σχέσεις και όλη την ασφάλεια που συνήθως συνοδεύει αυτό το είδος σχέσης. Ο καρκίνος έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια, τις σχέσεις και την ασφάλεια, τόσο οικονομική όσο και άλλη.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο 07/05-05/06 . Ενώ η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο, μπορεί να αναπτύξετε σχέσεις στη δουλειά, καθώς ο Καρκίνος είναι ζώδιο θεμελιώδες, είναι κινητήριος δύναμη και γεννημένος ηγέτης. Μπορεί να κλίνετε προς πιο συναισθηματικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας, τις επενδύσεις, τα εργασιακά σας έργα και άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, καθώς ο Καρκίνος περιγράφεται καλύτερα με τις λέξεις «αισθάνομαι».

Μπορεί επίσης να νιώσετε πολύ πιο νοσταλγικοί αυτές τις τρεις εβδομάδες και να αφεθείτε σε ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος, καθώς ο Καρκίνος έχει τη δική του προσωπική πηγή αναμνήσεων, καλών ή κακών. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο θα μας βοηθήσει και σε αυτό το μονοπάτι, σκεπτόμενοι ή σε ορισμένες περιπτώσεις συναντώντας αυτούς που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Μπορεί να νιώσετε μια βαθιά επιθυμία να συνδεθείτε με κάποιον που ήξερες πριν από πολύ καιρό. Εάν αισθάνεστε έντονα γι ‘αυτό, δεν υπάρχει τίποτα σαν να συνδέεστε με άτομα από το δικό μας παρελθόν και να καταλάβετε πώς φέρθηκε η ζωή σε εσάς και σε αυτούς.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτό καθώς δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης θα μας παρακινήσουν προς τα έντονα φώτα και τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες και όλα αυτά θα ξεθωριάσουν στο παρελθόν για άλλη μια χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments