Αθλητισμός

Γουόκαπ: ”Ίσως το αλλάξω σε Γουοκαπόπουλος, φώναζα…Σλούκα σε ευχαριστώ στο σουτ”

Γουόκαπ: ”Ίσως το αλλάξω σε Γουοκαπόπουλος, φώναζα…Σλούκα σε ευχαριστώ στο σουτ”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο μεγάλο νικητήριο σουτ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και στο ζήτημα της ελληνοποίησης του.

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και χρειάζεται ακόμα μία σήμερα {05/05, 20:45} κόντρα στους Τούρκους, προκειμένου να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κάουνας για το Final-4 της φετινής Euroleague.

Ο Τόμας Γουόκαπ έκανε ειδικότερη αναφορά στο μεγάλο σουτ του που πέτυχε ο Κώστας Σλούκας που ”λύτρωσε” τους ”ερυθρόλευκους”, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο.

Όσα παραχώρησε στις δηλώσεις του ο Τόμας Γουόκαπ:

”Ήταν απλά μια κακή συνεννόηση. Ο Πιερ επέστρεψε μπροστά μου. Εγώ είχα αρχίσει να δίνω την πάσα. Ο Μπαρτζώκας κάλεσε τάιμ άουτ, με κάτι λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα να απομένουν. Οι οπαδοί της Φενέρ είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν, αλλά ο Σλούκας είχε άλλη άποψη.

Δόξα τω Θεώ, ο Σλούκας έκανε το σουτ. Με έσωσε. Ήταν σουτ λύτρωσης, 100%. Έτρεχα προς τον Σλούκα και φώναζα ‘σε ευχαριστώ Σλου, σε ευχαριστώ’. Τον φίλησα και τον ευχαρίστησα”.

Σχετικά με το ελληνικό διαβατήριο:

”Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή για αυτό. Εγώ έκανα τα χαρτιά μου και ήλπιζα να πάρω το διαβατήριο. Ίσως αλλάξω το όνομά σε Τόμας Γουοκαπόπουλος. Ακούγεται όμορφο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments