Οδηγός

ΔΥΠΑ: Δωρεάν επιταγές θεάτρου για άνεργους και εργαζομένους

ΔΥΠΑ: Δωρεάν επιταγές θεάτρου για άνεργους και εργαζομένους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Δωρεάν θέατρο για άνεργους και εργαζομένους παρέχει η ΔΥΠΑ μέσω των Επιταγών Θεάματος (voucher).
Δωρεάν θέατρο για άνεργους και εργαζομένους παρέχει η ΔΥΠΑ μέσω των Επιταγών Θεάματος (voucher). Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους μέχρι την Τετάρτη 31 Μάϊου 2023 που λήγει το πρόγραμμα. Η επιλογή της παράστασης γίνεται από τους δικαιούχους από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΔΥΠΑ μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων ανά παράσταση.
Οι πάροχοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν προσφέρει πάνω από 90 παραστάσεις, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι σε θέσεις πλατείας, χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση.

ΔΥΠΑ: Στόχος και η στήριξη των θεάτρων

Σκοπός του προγράμματος είναι η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και η στήριξη των θεατρικών επιχειρήσεων. Με την επιταγή οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να καταβάλουν κανένα επιπλέον ποσό.

Ποιοι οι δικαιούχοι του προγράμματος

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες το προηγούμενο έτος από την έναρξη του προγράμματος συγκέντρωσαν 50 ημέρες:

  • Εργασίας στην ασφάλιση του e-ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ) ή
  • Ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
  • Επιδότησης ανεργίας ή μακροχρόνιας ανεργίας ή
  • Συνδυασμό των παραπάνω
  • Δικαιούχοι είναι επίσης άνεργοι εγγεγραμμένοι στο τρώο Ανέργων της Δ.ΥΠ.Α., που έχουν συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments