Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ στο Βόλο!

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ στο Βόλο!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ετοιμάζει αρκετές αλλαγές ο Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει της σημερινής αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Βόλο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής για τα Playoffs με τον αγώνα να μην διεξάγεται χθες, καθώς τα παιχνίδια μετατέθηκαν για τη σημερινή ημέρα εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Από χθες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα στον Βόλο με τον αρχηγό της ομάδας να προσφέρει πολύτιμες ανάσες στον Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Πορτογάλος έχει πάρει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του στη διαδικασία των Playoffs.

Παράλληλα μέσα από τις δοκιμές που πραγματοποίησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο βασικό σχήμα της ομάδας του Δικεφάλου θα βρίσκεται και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Σουριναμέζο να παίρνει τη θέση του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Στη βασική ενδεκάδα θα είναι και ο Στέφαν Σβαμπ, με τον Φιλίπε Σοάρες να μένει όπως όλα δείχνουν στον πάγκο μετά το 90λεπτο που είχε ο Πορτογάλος μέσος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τους ”πράσινους” διαθέσιμος δεν είναι ούτε ο Νέλσον Ολιβέιρα με τον Μπράντον Τόμας να παίρνει τη θέση του και να επωμίζεται το βάρος της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ σήμερα κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments