Lifestyle

Βασίλης Καρράς: «Επιστρέφω στη ζωή – Οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι»

Βασίλης Καρράς: «Επιστρέφω στη ζωή – Οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι»
Βασίλης Καρράς: Nτυμένος μοντέρνα με μαλλιά πιασμένα πίσω και με γυαλιά οράσεως ο καλλιτέχνης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην έκθεση γλυπτικής

Ο Βασίλης Καρράς αποφάσισε να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έκανε μια σπάνια εμφάνιση. Με νέο look και φανερά αδυνατισμένος, έδειχνε ευδιάθετος, ενώ έκανε χιούμορ.

Nτυμένος μοντέρνα με μαλλιά πιασμένα πίσω και με γυαλιά οράσεως ο καλλιτέχνης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην έκθεση γλυπτικής του Χρήστου Χατζηβασιλείου στη Metamorfosis Gallery στη Θεσσαλονίκη.

View this post on Instagram

A post shared by 🇬🇷 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΡΑ 🇬🇷 (@vasilis_karras_officialfanclub)

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» την Τετάρτη, προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις ου: «Καιρός δεν ήταν μα με δείτε ξανά;» είπε ο Βασίλης Καρράς στους ρεπόρτερ. Και συνέχισε: «Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά; Είμαι πάρα πολύ καλά«. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση ο ίδιος είπε: «Οι θαυμαστές μου να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω.

«Επιστρέφω τη δισκογραφία. Επιστρέφω στη ζωή δήλωσε με νόημα. Και ο Βασίλης Καρράς συνέχισε: «Ετοιμάζουμε μια συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια. Θέλει δουλειά και στήριξη από τον τοπικό φορέα Θα είναι μια συναυλία προς το τέλος, ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου… Όχι δεν θα είναι η τελευταία συναυλία μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι».

Μάλιστα ο τραγουδιστής σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της απουσίας του δεν του έλειψε η αγάπη του κόσμου. «Στον δρόμο με αγκάλιαζαν δείχνοντας την αγάπη τους» είπε ο καλλιτέχνης.

Τέλος σημείωσε πως είναι νωρίς για να επιστρέψει στις νυχτερινές πίστες. Θέλω λίγο χρόνο υπογράμμισε. Και έκλεισε τη κουβέντα λέγοντας πως θα αφιέρωνε στους θαυμαστές του το τραγούδι «Τώρα επιστρέφω!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments