Ζώδια

Εποχή Των Διδύμων 2023 – Ένα Επικοινωνιακό Χάος

Εποχή Των Διδύμων 2023 – Ένα Επικοινωνιακό Χάος
Εποχή των Διδύμων : Οι Δίδυμοι είναι υπέροχοι συγγραφείς, καλλιτέχνες, ποιητές και μουσικοί.

Με κάποιο τρόπο μένουν γειωμένοι, μόλις και μετά βίας, με πυκνά κουβάρια δεδομένων, έλικες σοφίας, σύνθετους κώδικες, όλα επεξεργασμένα με ταχύτητα φωτός με εκπληκτική υπολογιστική ισχύ.

Αλλά …. Η εμπιστοσύνη των Διδύμων είναι άπιαστη. Αξιολογεί κάθε νέο άτομο με μια ένταση πολύ μεγαλύτερη από ό,τι θα παραδεχτεί ποτέ. Αν και φαίνονται ψύχραιμοι και μαζεμένοι εξωτερικά, να ξέρετε ότι μέσα τους τα δίδυμα κυνηγούν και έχουν εμμονή, περιστρέφονται μέσα από άπειρους νοητικούς στρόβιλους μέχρι να μην μπορέσει να εξαχθεί περαιτέρω διορατικότητα.

Εποχή των Διδύμων 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου 2023 . Οι Δίδυμοι αγαπούν την αλληλεπίδραση με αγνώστους και προσωρινούς φίλους, αλλά αγωνίζονται να διατηρήσουν στενές, μακροχρόνιες σχέσεις.

Τα ιδανικά τοπία για τους Διδύμους είναι αεροδρόμια, σταθμοί τρένων/λεωφορείων, μητροπόλεις, κλαμπ, μπαρ, εμπορικά κέντρα, δημόσιες πλατείες κ.λπ. – οπουδήποτε μπορεί να χαθείτε μέσα σε ένα πλήθος και να γίνετε κάποιος άλλος. Ο Δίδυμος λαχταρά την ανωνυμία.

Μια κοινή φαντασία για τους Διδύμους είναι να ταξιδεύουν στον κόσμο, να γλιστρούν από άτομο σε άτομο, από προορισμό σε προορισμό, από τον έναν έρωτα στον άλλο.

Εποχή των Διδύμων 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου 2023 . Αυτή είναι η εποχή του χρόνου για όλους μας να εξερευνήσουμε τη διπλή μας φύση και την επίγνωσή που αναδύεται από αυτήν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συνομιλίες με άλλους και να είστε σε εγρήγορση για τις νέες πληροφορίες που μπορείτε να μάθετε εκεί.

Συνδεθείτε με το εσωτερικό σας παιδί και αφήστε τον εαυτό σας να είναι παιχνιδιάρης, έξυπνος, χαρούμενος και διασκεδαστικός! Μάθετε μια νέα λέξη κάθε μέρα. Μάθετε τα ονόματα των πραγμάτων που δεν είχατε καν παρατηρήσει ποτέ πριν. Διαβάστε ένα βιβλίο ή εφημερίδα ή ενημερωτικό δελτίο… ή γράψτε ένα! Να θυμάστε ότι είναι σε μεγάλο βαθμό μέσα από τις αλληλεπιδράσεις μας με άλλους ανθρώπους και με τον άμεσο κόσμο γύρω μας που αναπτύσσουμε τη συνείδηση, την αντίληψη και τη νοητική εστίαση.

Ένα επικοινωνιακό Χάος . Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτό ως μια ευκαιρία για να αυξήσετε την επίγνωσή σας για το άμεσο περιβάλλον σας.

Ανταλλάξτε πληροφορίες και ιδέες με άλλους. Χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με κάθε τρόπο που μπορείτε να σκεφτείτε. Και αφήστε τον εαυτό σας να είναι περίεργος, έξυπνος και παιχνιδιάρης!

21 Μαΐου:

Ήλιος τρίγωνο Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο. Τελικά είναι πολύ καθαρτικό, αλλά θα αισθάνεσαι αδιάθετος και ανήσυχος αυτή τη στιγμή. Συναισθηματική απελευθέρωση και ανακούφιση. Υπερηφάνεια και εξάντληση.

Εποχή των Διδύμων 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου 2023 . 28 Μαΐου: Ήλιος τετράγωνο Κρόνος στους Ιχθείς. Ένταση, άγχος, άγχος. Η ζωή φαίνεται να κινείται αφόρητα αργά. Υπομονή, φίλοι μου, είναι ένα παιχνίδι αναμονής.

18 Ιουνίου: Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας στους Ιχθείς. Βροχερές, μπερδεμένες δονήσεις. Οι καταλήξεις και οι αρχές θαμπώνουν σε ένα. Μείνετε ψύχραιμοι εκεί έξω.

21 Ιουνίου: Θερινό Ηλιοστάσιο Οι Δίδυμοι τελειώνουν πάντα το θερινό ηλιοστάσιο, οριοθετώντας την πρώτη ημέρα της περιόδου του καρκίνου κάθε χρόνο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments