Οδηγός

ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 1000 θέσεις εργασίας

ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 1000 θέσεις εργασίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00 οι αιτήσεις σε νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00 οι αιτήσεις σε νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την δημιουργία 1.000 θέσεων εργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων αφορά το νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 1.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα υποβάλουν αίτηση στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/apaskholese-prosopikou/summetokhe-epikheireseon-ergodoton-se-programmata-katartises-anergon

Μετά την υποβολή της αίτησης, οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα υποδείξουν υποψηφίους με την ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση. Η επιχείρηση επιλέγει τον ωφελούμενο και προχωράει στην πρόσληψη.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 17.200.000 € και θα καλυφθεί από πόρους της ΔΥΠΑ.

Για τη Δημόσια Πρόσκληση και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments