Ζώδια

Πες Μου Tο Ζώδιο Toυ Nα Σου Πω, Aυτά Πoυ ΔEN Θα Σου «Συγχωpέσει» Πoτέ

Πες Μου Tο Ζώδιο Toυ Nα Σου Πω, Aυτά Πoυ ΔEN Θα Σου «Συγχωpέσει» Πoτέ

Πηγή Φωτογραφίας: Wallpapers.com

Δείτε το Ζώδιο που σας ενδιαφέρει πριν την πάθετε…

Κριός:

Να ειρωνευτείς. Ακόμη και ν’ αστειευτείς με ό,τι εκείνος θεωρεί πολύτιμο. Απ’ την αγαπημένη του μουσική, ως ομάδα, ως ταξιδιωτικό προορισμό. Καλά δεν το συζητάμε ότι αν έστω υπαινιχθεί να κάνεις οποιοδήποτε σχόλιο για τους ανθρώπους του και τα πιστεύω του βγάζει νύχια. Ένας Κριός δίνει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες που αγαπά ακόμη κι αν αυτές γι’ άλλους είναι ακατανόητες.

Ταύρος:

Την επιπολαιότητα. Ο αυστηρός Ταύρος περνά από εξονυχιστικό έλεγχο τους γύρω του για να δει κατά πόσο είναι αξιόπιστοι. Οτιδήποτε λοιπόν φαντάζει στα μάτια του σαν επιπόλαιο αυτομάτως γίνεται κι επικίνδυνο. Θέλει σύνεση, σοβαρότητα και προγραμματισμό. Μπορεί να θαυμάσει έναν υπερβολικό αυθορμητισμό κι ένα υπερβάλλον ρίσκο που δε συνάδει με το δικό του χαρακτήρα πολύ σύντομα όμως θα το καταδικάσει!

Δίδυμοι:

Την ανία. Ένας Δίδυμος αναζητά παντού και διακαώς ερεθίσματα. Θέλει να εμπνέεται πνευματικά απ’ τους ανθρώπους γύρω του και ο πιο συνηθισμένος λόγος που λήγει πάσης φύσεως σχέσεις (ερωτικές/φιλικές/επαγγελματικές) είναι ακριβώς αυτή η ανία. Χρειάζεται ανανέωση, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ψυχικές αναζητήσεις για να διατηρείται το ενδιαφέρον του αμείωτο. Αυτό στα σίγουρα προκαλεί άγχος σ’ όσους είναι δίπλα του απ’ την άλλη όμως αποτελεί και φοβερό κίνητρο για να μην επαναπαύεται κανείς τους.

Καρκίνος:

Τα ψέματα. Ο ευαίσθητος Καρκίνος δίνεται και δένεται. Όταν λέει πως αγαπά –είτε φιλικά είτε εpwτικά– το εννοεί. Την ίδια ειλικρίνεια συναισθημάτων, λοιπόν, απαιτεί κι απ’ τους άλλους. Δεν αντέχει να τον εξαπατούν ή έστω να του κρύβουν όλη την αλήθεια, ειδικά αν πρόκειται για άτομα που ‘χει εμπιστευτεί. Αν πέσει στην αντίληψή του οτιδήποτε που να αφήνει έστω και την υποψία πως του είπες ψέματα, ετοιμάσου να σ’ αποχαιρετήσει. Δεν πρόκειται ούτε να ξεχάσει ούτε να συγχωρέσει. Για ‘κείνον δε σε δικαιολογεί τίποτα. Είχες την επιλογή να ‘σαι ειλικρινής κι όμως τον πρόδωσες. Αντίο!

Λέων:

Την υποτίμηση. Αν κι εγωιστής το Λιοντάρι δεν τα πάει κι άσχημα με τη συγχώρεση. Μπορεί να δώσει ευκαιρίες, να προσπαθήσει και να καταφέρει να μπει στη θέση του άλλου, όχι όμως να δεχτεί να τον υποτιμάς, να τον θίγεις και μάλιστα κατ’ επανάληψη. Δε θα σε συγχωρέσει αν δείξεις πως δεν πιστεύεις σ’ αυτόν, αν όχι μόνο δεν τον ενθαρρύνεις, αλλά προσπαθήσεις να τον προσγειώσεις –όπως το σκέφτεσαι ή το στρογγυλεύεις εσύ–, να τον απομακρύνεις απ’ το όνειρό του, όπως θα το δει εκείνος. Έχει πίστη στον εαυτό του και το ίδιο περιμένει κι απ’ τους άλλους.

Παρθένος:

Την άδικη κριτική. Ο Παρθένος μας είναι ένα άτομο που –έστω και από μέσα του– ασκεί έντονη κριτική στον εαυτό του και στους άλλους. Δέχεται οι άλλοι να έχουν απαιτήσεις από αυτόν, αρκεί να μην είναι παράλογες. Σέβεται τις συμβουλές των άλλων, αρκεί να έρχονται καλοπροαίρετα. Και μπορεί να επιδεχθεί παρατηρήσεις και την κριτική –επειδή φυσικά και θα τη σερβίρει κιόλας ο ίδιος– αρκεί να είναι σωστές και να γίνονται δίκαια, χωρίς να τον θίγουν. Γιατί για τον παρθένο, το να τον κακολογούν και το να του ασκούν άδικη κριτική, ένα και το αυτό είναι!

Ζυγός:

Την έλλειψη αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού. Ο Ζυγός μας είναι δίκαιος, κι αν μη τι άλλο πιστεύει ακράδαντα στο «δούναι και λαβείν». Έτσι, αν σε έχει σε εκτίμηση, περιμένει να σταθείς στο ύψος της εικόνας και των προσδοκιών του για εσένα. Δεν μπορεί την κλάψα, δεν αντέχει την αυτολύπηση, και δεν μπορεί να συγχωρέσει αυτόν που δε θα σεβαστεί τον εαυτό του και την αξιοπρέπειά του μπροστά στους άλλους προφυλάσσοντας την εικόνα του, μόνο και μόνο για το θεαθήναι.

Σκορπιός:

Την εξαπάτηση. Το σκορπιδάκι μας έχει τη φήμη του πιο εκδικητικού ζωδίου• και δικαίως. Έχει στο αίμα του τη βεντέτα, όμως όχι πάντα, και ούτε για τα πάντα. Στην πραγματικότητα είναι μόνο ένα πράγμα που ο Σκορπιός δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρέσει: την εξαπάτηση. Ειδικά αν θεωρεί ο άλλος οτι δε θα το πάρει χαμπάρι (θα το πάρει… δυστυχώς) Και αυτό γιατί συνεπάγεται υποτίμηση της νοημοσύνης του, εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης και των συναισθημάτων του και προδοσία. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να δεχτεί κυρίως τη δική του χαζομάρα και αυτοεξαπάτηση• έπρεπε να ξέρει καλύτερα πια!

Τοξότης:

Τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Τοξότης μπορεί να συγχωρήσει τα πάντα στους γύρω του, καθώς είναι πρόθυμος να τους δικαιολογήσει, να μπει στη θέση τους προκειμένου να δείξει κατανόηση και να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Το ίδιο δυστυχώς δεν ισχύει όταν μιλάμε για τον ίδιο, καθώς με τον εαυτό του είναι πολύ αυστηρός, επιζητά να είναι τελειομανής και δε συγχωρεί τα λάθη του.

Αιγόκερως:

Την απιστία. Ο Αιγόκερως συγχωρεί πολλά, όμως όταν πρόκειται για τη σχέση του δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Είναι κατεξοχήν μονογαμικός και το ίδιο απαιτεί και από το ταίρι του. Αν σε πιάσει ακόμα και θα φλερτάρεις με κάποιον, σε έχει διώξει απ’ τη ζωή του οριστικά. Ο υπέρμετρος εγωισμός του δεν μπορεί να δικαιολογήσει μέσα του πως πιθανόν να βρίσκεις κάποιον καλύτερο από αυτόν, οπότε προτιμάει να σε απομακρύνει θεωρώντας την πράξη του αυτή ως επίδειξη δύναμης!

Υδροχόος:

Tη στασιμότητα. Αν τον κλειδώσεις σε μια κατάσταση που δεν εξελίσσεται και δεν προχωράει, αν του ζαλίζεις το κεφάλι με τα ίδια και τα ίδια θα τον χάσεις για πάντα και δε θα σου συγχωρήσει ποτέ ότι τον κράτησες πίσω. Επειδή ένας Υδροχόος αγαπάει κι αγαπάει πολύ, μπορεί να επιλέξει να μείνει δίπλα σε έναν άνθρωπο που θα τον κρατάει στάσιμο, μα μέσα του θα πληγώνεται και μιζεριάζει κάθε μέρα και περισσότερο. Οπότε εν τέλει, αυτό που δε θα σου συγχωρήσει, είναι το ότι τον έπεισες να κάνει έκπτωση σε κάτι τόσο σημαντικό για τον ίδιο. Και θα φύγει.

Ιχθείς:

Να προσβάλλεις την οικογένειά του και την καταγωγή του. Μην τολμήσεις. Θα γυρίσει το κεφάλι του και θα σε διαγράψει δια παντός από τη λίστα των ανθρώπων που θέλει στη ζωή του. Μα την οικογένεια κι εσύ; Τη βάση του, την αρχή των πάντων για τον ίδιο; Κακώς πολύ κακώς, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Τώρα για την καταγωγή, μπορεί να δεχτεί καμιά πλάκα, αν καταλάβει ότι είναι καλοπροαίρετη, μα μην το παρατραβήξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments