Πολιτική

Τσαπανίδου: «Δεν παραιτούμαι, αυτά είναι αστειότητες»

Τσαπανίδου: «Δεν παραιτούμαι, αυτά είναι αστειότητες»

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

“Δεν παραιτούμαι”, σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου

“Δεν παραιτούμαι”, σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου, τις φήμες που πυροδότησε η πλήρης εξαφάνισή της από τη δημοσιότητα από την επομένη της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, που ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, δεν εμφανίστηκε ούτε στο Προεδρικό Μέγαρο χθες Τετάρτη, στη σύσκεψη των Αρχηγών, όπου συνήθως οι πολιτικοί αρχηγοί προσέρχονται συνοδευόμενοι από τους εκπροσώπους τους- ο κ. Μητσοτάκης ήταν με τον Δημήτρη Τσιόδρα, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Μαξίμου- ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα η εξαφάνισή της ήταν από τα πιο δημοφιλή θέματα στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αμέσως μετά άρχισαν και τα σενάρια για παραίτηση και οι πληροφορίες για ομάδες εντός του ΣΥΡΙΖΑ που της χρεώνουν την ήττα και ζητούν την παραίτησή της.

Πόπη Τσαπανίδου: Δεν παραιτούμαι, αυτά είναι αστειότητες

Η κ. Τσαπανίδου εμφανίστηκε σήμερα και διέψευσε μέσω διαρροών την παραίτησή της, σημειώνοντας ότι οι σχετικές πληροφορίες είναι “αστειότητες”.

Μάλιστα υπήρξαν και διαρροές από το επίσημο κόμμα, σημειώνοντας ότι η Πόπη Τσαπανίδου μένει κανονικά στη θέση της, σε πείσμα των όσων γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ενώ στελέχη της Κουμουνδούρου απέδιδαν τα σενάρια σε κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο να δημιουργήσουν εικόνα διάλυσης για τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments