Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι τρεις προτεραιότητες στα μεταγραφικά

ΠΑΟΚ: Οι τρεις προτεραιότητες στα μεταγραφικά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η πρώτη σύσκεψη με φόντο τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ, όπου έγινε μια εκτενής ανάλυση των αστοχιών και μπήκαν οι στόχοι για το μέλλον της ομάδας.

Η πρώτη σύσκεψη με φόντο τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ, όπου έγινε μια εκτενής ανάλυση των αστοχιών και μπήκαν οι στόχοι για το μέλλον της ομάδας. Επί τέσσερις και πλέον ώρες τα έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που κλήθηκαν από τον Γιώργο Σαββίδη για να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς.

Με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν ειπώθηκαν σκληρές αλήθειες, με έντονη διάθεση αυτοκριτικής, που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να καταλάβει τα λάθη του και να τα διορθώσει ούτως ώστε να πάει μπροστά. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσέ Μπότο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης, καθώς και οι διοικητικοί παράγοντες, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσαρόβα, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει ήδη την έγκριση του για τις τρεις πρώτες αυτές κινήσεις με παίκτες που καλύπτουν τα δικά του στάνταρ σύμφωνα με το paok24.com.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments