Διεθνή

Εκλογές στην Τουρκία: Μαζικά στις κάλπες οι ψηφοφόροι για «Ερντογάν ή Κιλιτσντάρογλου»

Εκλογές στην Τουρκία: Μαζικά στις κάλπες οι ψηφοφόροι για «Ερντογάν ή Κιλιτσντάρογλου»

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO/Anadolu Agency

Το δικό τους ξεχωριστό στίγμα αφήνουν και διάφοροι Τούρκοι ψηφοφόροι που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα σε μια κατα τ' άλλα ομαλή διαδικασία

Η εκλογική αναμέτρηση για την διεκδίκηση της τουρκική προεδρίας, μεταξύ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος οδεύει στην τρίτη δεκαετία της διακυβέρνησής του, και του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, έχει ξεκινήσει από σήμερα το πρωί.Αλλά το δικό τους ξεχωριστό στίγμα αφήνουν και διάφοροι Τούρκοι ψηφοφόροι που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα σε μια κατα τ’ άλλα ομαλή διαδικασία, σύμφωνα με τους επίσημους ισχυρισμούς.

Όπως και στις περασμένες εκλογές της 14ης Μαΐου, έτσι και τώρα η ανεβασμένη συμμετοχή στη διαδικασία αποτυπώνεται με την προσέλευση ασθενών και ηλικιωμένων στην κάλπη, για να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο, που θα ασκήσει τα καθήκοντά του για πέντε χρόνια.

Στην Άγκυρα, ένας ψηφοφόρος έκανε πρόταση γάμου έκπληξη στην αγαπημένη του. Μάλιστα της εμφάνισε ένα ψηφοδέλτιο, στο οποίο η ίδια έπρεπε να επικυρώσει το «ναι» στην πρότασή του.

Σε μια ακόμη πιο εντυπωσιακή στιγμή, ένα χευγάρι νεόνυμφων, αποφάσισε να ψηφίσει μάλλον αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γάμου τους. Ετσι το νιόπαντρο ζευγάρι εμφανίστηκε στο εκλογικό του τμήμα για να πάρει μέρος στη διαδικασία, συμμετέχοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στις εκλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments