Lifestyle

Μαλάνγκα Τζαμπερί: Φόρεσε φόρεμα με θηλιά και ζητάει να σταματήσουν οι εκτελέσεις στο Ιράν

Μαλάνγκα Τζαμπερί: Φόρεσε φόρεμα με θηλιά και ζητάει να σταματήσουν οι εκτελέσεις στο Ιράν

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter- @21metgala

Η Μαλάνγκα Τζαμπερί περπάτησε στο κόκκινο χαλί του διεθνούς φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών φορώντας ένα μαύρο φόρεμα στο οποίο στερεωνόταν στο λαιμό ένα χρυσό σκοινί σε σχήμα θηλιάς

Πολιτικό μήνυμα έστειλε το μοντέλο από το Ιράν Μαλάνγκα Τζαμπερί στο Φεστιβάλ των Καννών, στη σκιά των εκατοντάδων ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί στη γενέτειρά της στο πλαίσιο των διαδηλώσεων για το θάνατο της Μάχσα Αμινί.

View this post on Instagram

A post shared by MAHLAGHA ☽ (@mahlaghajaberi)

Η Μαλάνγκα Τζαμπερί περπάτησε στο κόκκινο χαλί του διεθνούς φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών φορώντας ένα μαύρο φόρεμα στο οποίο στερεωνόταν στο λαιμό ένα χρυσό σκοινί σε σχήμα θηλιάς.

Το μοντέλο μοιράστηκε μάλιστα ένα βίντεο με την ίδια να φοράει το φόρεμα και ένα μήνυμα που έγραφε: «Σταματήστε τις εκτελέσεις».

«Αφιερωμένο στο λαό του Ιράν. #76thcannesfilmfestival. Το φόρεμά μου είναι σχεδιασμένο από το @jilaatelier. Σας ευχαριστώ που κάνατε το όραμά μας πραγματικότητα και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μάνατζέρ μου Myhanh @mahlaghamanagement που έκανε όλα αυτά δυνατά. #StopExecutionsInIran» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα το ατρόμητο μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments