Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Εκτός αέρα και σήμερα – Η κατάσταση υγείας του παρουσιαστή

Νίκος Μουτσινάς: Εκτός αέρα και σήμερα – Η κατάσταση υγείας του παρουσιαστή

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Νίκος Μουτσινάς: Ο παρουσιαστής παραμένει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει στο νοσοκομείο από το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ χθες, Τρίτη η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δεν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media αναφερόταν ότι ο Νίκος Μουτσινάς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε ότι ενδέχεται σήμερα ο παρουσιαστής να πάρει εξιτήριο, ωστόσο η εκπομπή του δεν θα βγει στον αέρα.

«Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρει σήμερα εξιτήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει μια φλεγμονή η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο. Πήρε αντιβίωση, δεν κατάφερε να το αντιμετωπίσει και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το «Καλό μεσημεράκι» δεν θα βγει και σήμερα. Και το πιθανότερο είναι να μη βγει και όλη την εβδομάδα. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλά. Βγήκε και μια ανακοίνωση χθες από την εκπομπή. Οι πληροφορίες λένε ότι είχε να κάνει με τους πόνους στο στομάχι που είχε το τελευταίο διάστημα», ανέφερε η δημοσιογράφος για τον Νίκο Μουτσινά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments