Lifestyle

Σοφοκλής Σχορτσανίτης: «Είχα πάθει κατάθλιψη τα αδέλφια Αγγελόπουλοι, με βοήθησαν»

Σοφοκλής Σχορτσανίτης: «Είχα πάθει κατάθλιψη τα αδέλφια Αγγελόπουλοι, με βοήθησαν»

Πηγή Φωτογραφίας: Media

"Δεν το αντιλήφθηκα ότι ήμουν έτσι πραγματικά, αλλά ήταν μία δύσκολη περίοδος" είπε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τον ρατσισμό, την πίεση, την κατάθλιψη, το ταξίδι του στην Ελβετία για ψυχολογική στήριξη και για την βοήθεια του ατζέντη του και των Αγγελόπουλων.

View this post on Instagram

A post shared by Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

«Είχα πάθει κατάθλιψη και δεν είχα την θέληση να συνεχίσω. Γνώρισα ένα ζευγάρι ψυχολόγων και με βοήθησε πάρα πολύ. Μιλήσαμε για όλα τα θέματα, για την σχέση μου με το μπάσκετ τις προσωπικές μου σχέσεις. Ήμουν 21 χρονών. Με βοήθησε. Ήμουν πολύ καλύτερα από τότε κι ήμουν ακόμα πιο σίγουρος» είπε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

«Τα μοιραζόμουν με τον ατζέντη μου, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος πραγματικά κοντά μου και τον αγαπώ πραγματικά. Όχι δεν τα έλεγα όλα. Δεν είχα κάποιον να εξομολογηθώ τα πράγματα έτσι όπως ήταν. Δεν το αντιλήφθηκα ότι ήμουν έτσι πραγματικά, αλλά ήταν μία δύσκολη περίοδος. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, τα αδέρφια Αγγελόπουλοι, με βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτό και πραγματικά θα τους ευχαριστώ για πάντα για την ευκαιρία που μου έδωσαν» πρόσθεσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments