Lifestyle

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θυμάται πλέον τα τραγούδια του

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θυμάται πλέον τα τραγούδια του

Πηγή Φωτογραφίας: Variety

Ο τραγουδιστής έκανε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη και όπως είπε η δημοσιογράφος από τότε είχε διάφορα προβλήματα, με πόνους και κάποια μικρή δυσκολία στην κίνηση και τα θέματα αυτά επιδεινώθηκαν.

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας περνάει δύσκολες ώρες και δεν θυμίζει σε τίποτα τον άλλοτε λαμπερό και μεγάλο καρδιοκατακτητή, καθώς ένας παλιός τραυματισμός από ένα τροχαίο, έχει αναγκάσει τον διάσημο τραγουδιστή να βρίσκεται πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι η υγεία του επιδεινώνεται.

View this post on Instagram

A post shared by Javier (@javibal)

Σε επεισόδιο της εκπομπής «A la tarde» στο America TV στην Αργεντινή, αποκαλύφθηκε ότι ένας παλιός τραυματισμός σε τροχαίο το 1962, προκαλεί στον Χούλιο Ιγκλέσιας σημαντικούς πόνους, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι, από την άλλη ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής έχει και σοβαρό θέμα μνήμης.

Σύμφωνα με την Daily Mail η δημοσιογράφος Cora Debarbieri αποκάλυψε στην εκπομπή ότι ο Ιγκλέσιας είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ένα τροχαίο το 1962. Ο τραγουδιστής έκανε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη και όπως είπε η δημοσιογράφος από τότε είχε διάφορα προβλήματα, με πόνους και κάποια μικρή δυσκολία στην κίνηση και τα θέματα αυτά επιδεινώθηκαν.

«Δεν θυμάται τα τραγούδια του» Ο ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, ο Matías Vázquez είπε ότι ο τραγουδιστής δυσκολεύεται όχι μόνο να κινηθεί, αλλά ξεχνάει και πράγματα όπως τα τραγούδια του. «Δυστυχώς, ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχει φτάσει σε σημείο που δεν θυμάται πλέον τα δικά του τραγούδια» τόνισε.

Επιπλέον, ο Vázquez είπε ότι ο 79χρονος τραγουδιστής που πούλησε περισσότερους από 300 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως σε 14 γλώσσες, έχει απομονωθεί πλέον και δεν έχει επαφές με πολλούς από τους άλλοτε στενούς φίλους του.

O τραγουδιστής και φίλος του Χούλιο Ιγκλέσιας, ο Ραμόν Αρκούσα διέψευσε πάντως, όλα αυτά τα σενάρια περί απομόνωσης και προβλημάτων μνήμης του 79χρονου μύθου της μουσικής.

«Μα τι ανοησία είναι αυτή; Του μιλάω συχνά και αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι διαυγής όπως πάντα», είπε ο φίλος του Χούλιο Ιγκλέσιας.

Ο Χουάν Αλμπέρτο Ματέικο, γνωστός παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων και επίσης φίλος του Χούλιο Ιγκλέσιας, έγραψε σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία διέγραψε μετά από λίγη ώρα: «Τι συμβαίνει Χούλιο; γιατί τόση σιωπή; Γι’ αυτό τόσες εικασίες, ο Χόρχε Ριάλ είπε ότι η Πούμα Ροντρίγκες, φεύγοντας από το σπίτι σου, επιβεβαίωσε ότι σε είδε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Φίλε, σου προτείνω να βγεις έξω και να δείξεις το πρόσωπό σου, οι άνθρωποι με ρωτούν γνωρίζοντας για της φιλία μας και λέω ότι δεν ξέρω τίποτα, τι συμβαίνει Χουλίτο;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments