Πολιτική

Σπίρτζης: Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Τσίπρας πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία

Σπίρτζης: Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Τσίπρας πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

«Χρειάζονται εμπειρία και νέα πρόσωπα, και σοβαρότητα» σημείωσε

«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό σημείωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Action 24. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κύρια συνεκτική ουσία στον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ακόμη.

Ακόμη, απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ δίχως Τσίπρα, ο πρώην υπουργός είπε ότι μπορεί να υπάρχει, ωστόσο έσπευσε να συμπληρώσει ότι δεν είναι η χρονική στιγμή και πως πρέπει να περάσουν πολλά χρονιά για να ωριμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα, να αλλάξει δομές, πολλά πράγματα για να μπορείς να πεις ότι θα σταθεί χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι αν κάποιος θέλει να διεκδικήσει την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση απογοητευτικής ήττας στις επερχόμενες εκλογές, τότε «δεν έχει παρά να το πει στα αρμόδια όργανα και να θέσει εαυτόν διαθέσιμο για τις σχετικές διαδικασίες».

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με το αν ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται νέα πρόσωπα, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε καταφατικά. «Χρειάζονται εμπειρία και νέα πρόσωπα, και σοβαρότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments