Lifestyle

Μύλος οι Κόκκινοι: «Δεν σε ψηφίσαμε και πάλι έχεις νεύρα»

Μύλος οι Κόκκινοι: «Δεν σε ψηφίσαμε και πάλι έχεις νεύρα»
Η Μελίνα ανέφερε ότι ή αυτή ή ο Βασάλος θα ψηφιστούν λες και είναι μόνοι τους στην ομάδα.

Η Μελίνα Μεταξά είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor All Star μετά την ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το επεισόδιο της Κυριακής (11/6) ξεκίνησε με τις αντιδράσεις των δύο ομάδων μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου.Ο παίκτης που στεναχωρήθηκε περισσότερο από το «αντίο» του Ασημακόπουλου ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, καθώς έχασε το πιο ισχυρό του στήριγμα. Ο αγρότης της μπλε ομάδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθούσα να το κάνω μέσα μου πιο ελαφρύ αλλά, όταν ξεκίνησε και μίλαγε ο Ασημακόπουλος, με αυτά που είπε με έκανε και συγκινήθηκα. Και ένα δάκρυ έτρεξε. Σε μια, δυο, μαξ τέσσερις εβδομάδες πάλι θα ιδωθούμε και όλα θα είναι καλά. Έξω υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα, δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για τόσο μικρά πράγματα», ανέφερε ο Μπάρτζης για τον φίλο του.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

«Τώρα που έφυγε ο Ασημακόπουλος, θεωρητικά, ο Νίκος θα μείνει μόνος του. Από ότι λέει κιόλας γιατί το μοναδικό του στήριγμα μέσα στο παιχνίδι έλεγε ότι ήταν ο Ασημακόπουλος. Κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί πρακτικά, όχι θεωρητικά, κάνει με όλους παρέα. Αράζει με όλη την μπλε ομάδα και με τον Κωνσταντίνο τον τελευταίο καιρό οπότε δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αυτή η καραμελίτσα: είναι το μοναδικό μου στήριγμα, θέλω να τον στηρίξει ο κόσμος και όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Εντάξει, ο Μπάρτζης στεναχωρήθηκε γιατί είναι φίλος του, δεν λέω. Έβαλε και τα κλάματα χθες στο συμβούλιο, τον είδα στεναχωρημένο, δεν αντιλέγω αλλά όλοι οι υπόλοιποι που ξεκινάνε να λένε “θα μας λείψει ο Γιώργος”… δεν τα ακούω καθόλου αυτά! Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας εδώ μέσα λέει “ένας ακόμα λιγότερος για τον τελικό” και αυτό είναι» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Εκτός από τον Μπάρτζη απομονωμένος από την ομάδα του νιώθει και ο Βασάλος, με το κλίμα για τον παίκτη των Κόκκινων να είναι βαρύ όπως φάνηκε από τα όσα εκμυστηρεύτηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Μελίνα Μεταξά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη, δε, μίλησε έξω από τα δόντια για τον συμπαίκτη της. «Χθες το βράδυ, όπως πολλά βράδια και μέρες τελευταία μπορώ να πω, ήμασταν στο σπιτάκι μας μόνο εγώ, ο Σάκης και η Μελίνα χωρίς τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους μπλε για άλλη μια φορά. Ανοίξαμε μια συζήτηση με τα παιδιά λέγοντας πως αυτό το πράγμα, ειδικά εμένα, με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που τον ψήφισα στην ουσία, που έχει απομακρυνθεί από εμάς, με έχει στεναχωρήσει και με έχει προβληματίσει».

«Και αναρωτιόμουν γιατί. Επειδή τον ψήφισα; Τι αλλάζει στη σχέση μας, τι αλλάζει σε όλα αυτά που έχουμε περάσει εδώ πέρα; Πραγματικά προβληματίζομαι πέντε μήνες τι άνθρωπο γνωρίζω γιατί εγώ δεν ξέρω αυτόν τον Κωνσταντίνο. Έχω απογοητευτεί μπορώ να πω. Δεν ξέρω αν θα του κάνω συζήτηση γιατί ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του και είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Αν εκείνος δεν θέλει να κάνει πλέον παρέα μαζί μας, τι θα του πω; Έλα να κάνεις παρέα μαζί μας; Με το ζόρι δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι» υπογράμμισε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας για τον Βασάλο.

Η Μαριαλένα έδειξε να είναι ενοχλημένη και με τη στάση του Βασάλου στην ομάδα και τις συχνές επισκέψεις στους Μπλε, όπως φάνηκε σε συζήτηση που είχε με τον Σάκη Κατσούλη.

«Ο Κωνσταντίνος τον τελευταίο καιρό γενικότερα χάνεται στη Μπλε ομάδα. Σήμερα έλειπε 2 με 3 ώρες. Καταλάβαμε ότι θα είναι στους Μπλε», είπε στην κάμερα η Μαριαλένα.

«Δεν με αφορά αν έχουν ενοχληθεί. Τι είμαι; Υποχείριο; Άβουλος; Το παιδάκι τους; Αν έχουν σπαστεί, δεν με αφορά. Εφόσον στον αγωνιστικό χώρο και σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα, είμαι οκ», δήλωσε από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος.

Αργότερα η Μαριαλένα προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που αφορούσε τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Σταυρούλα Χρυσαειδή και τα… νυχτοπερπατήματά τους.

«Εύχομαι, πραγματικά, ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera. Τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα, και από τη στιγμή που είναι off, δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος, χθες, γύρισε ξημερώματα στην καλύβα, μαζί με κάποιον από τους Μπλε. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Την αλλαγή συμπεριφορών της ομάδας του ως προς το πρόσωπο του, φάνηκε να μην μπορεί να αντιληφθεί και δη να δικαιολογήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο personal trainer δεν έκρυψε τον θυμό του για όσα αντιμετωπίζει στον Άγιο Δομίνικο.

«Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι έχουμε έρθει εδώ για να χαρούμε το παιχνίδι. Δυστυχώς η ομάδα μου δεν το χαίρεται το παιχνίδι. Τους έχει ρουφήξει το νησί, τους έχει κάνει να σκέφτονται μόνο «πως θα πάμε την επόμενη εβδομάδα», «πως θα πάμε στον τελικό», «πως θα σηκώσουμε την κούπα», «πως θα διώξουμε εκείνον για να προχωρήσουμε εμείς». Ναι, όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και εντάξει με την στρατηγική αλλά… ρε παιδιά, γιατί αυτό το πράγμα; Για ποιο λόγο να κάθεστε να σκέφτεστε και να χαλάτε όλη την ουσία, όλη την ημέρα σας για το τι συμβαίνει γύρω σας; Τι σας ενοχλεί τι κάνω εγώ;».

«Κάνω ότι γουστάρω! Μιλάω με τον καθένα, μιλάω με όποιον θέλω! Ότι και να έχει γίνει σε αυτό το παιχνίδι εδώ και πέντε μήνες πάντα μίλαγα με όλους. Αν χαθεί η ασυλία, φέρω ή δεν φέρω νίκες, ο Κωνσταντινούλης προτεινόμενος και θα περιμένω τον συνυποψήφιο μου, να τον πάρω αγκαζέ και να πάμε προς το συμβούλιο» συμπλήρωσε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο Βασάλος.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι Μαριαλένα και Μελίνα δεν ήταν σε καλή ημέρα σε αντίθεση με τις Σταυρούλα και Στέλλα και όσο και αν προσπαθούσε ο Σάκης να το πάρει πάνω του οι Κόκκινοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Μπλε, οι οποίοι κατέκτησαν και τα δύο σετ με το ίδιο σκορ, 8-6.Έτσι οι Κόκκινοι άρχισαν να προετοιμάζονται για την κάλπη και το ποιον θα βγάλουν στον τάκο, ενώ οι Μπλε είχαν βουτιές σε πισίνα βίλας, δείπνο με σουβλάκια και μπύρες και γλέντι αλά ελληνικά με καραόκε και σπάσιμο πιάτων. Στο Συμβούλιο οι Μπλε περιέγραψαν πως απόλαυσαν το έπαθλο τους πριν παρακολουθήσουν ως θεατές τους Κόκκινους να ψηφίζουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.Το αποτέλεσμα όμως που προέκυψε από την κάλπη εξέπληξε τους Μπλε, οι οποίοι περίμεναν πως στον τάκο θα βγει για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Όμως η Μαριαλένα αυτή τη φορά αποφάσισε να… μαυρίσει την Μελίνα Μεταξά.

«Εφόσον σήμερα δεν έφερα καμία νίκη στην ομάδα, ο Κωνσταντίνος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα αγωνιστικά, δέχομαι το αποτέλεσμα και είναι κάτι που το περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα» δήλωσε η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments