ΟΤΑ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στο otavoice για Κυκλική Οικονομία και Forward Green Expo

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στο otavoice για Κυκλική Οικονομία και Forward Green Expo

Πηγή Φωτογραφίας: otavoice.gr

Την σημαντικότητα της 1ης Διεθνής Έκθεσης για την Κυκλική Οικονομία Forward Green Expo που διοργάνωσε η ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, επεσήμανε ο πρόεδρος και ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου

Την σημαντικότητα της 1ης Διεθνής Έκθεσης για την Κυκλική Οικονομία Forward Green Expo που διοργάνωσε η ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, επεσήμανε ο πρόεδρος και ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, τονίζοντας πως η διοργανώτρια μπαίνει σε μια εκθεσιακή ενότητα που δεν είναι προφανής, δεν είναι προφανής μια έκθεση για την Κυκλική Οικονομία, δείχνοντας το πόσο οραματιστές είναι οι άνθρωποι της HELEXPO, γιατί όντως εκεί πρέπει να πάμε και να επιμείνουμε. 

Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε πως η Έκθεση αναδεικνύει όλες τις τάσεις και τις εταιρίες στο οικοσύστημα της Κυκλικής Οικονομίας και θα γίνει μια  συζήτηση για τις Κυκλικές και Έξυπνες Πόλεις, που δεν θα μπορούσαν να πάνε διαφορετικά, αλλά θα πρέπει Κυκλικές και Έξυπνες Πόλεις να πηγαίνουν μαζί. Επίσης ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης του Δήμου Τρικκαίων με δυο συμβούλους που θα ετοιμάσουν τον δήμο, θα τον πάρουν από το χέρι, είπε χαρακτηριστικά, να ετοιμάσουμε και να βρούμε τις δράσεις που κουμπόνουνε στην ευρωπαική αποστολή για τις 100 Ουδέτερα Κλιματικές Πόλεις.

Είναι ντροπιαστικά τα ποσοστά μας  στην ανακύκλωση και γενικά στην περιβαλλοντική πολιτική, στην ευρωπαική πραγματικότητα και τόνισε πως θα πρέπει να το πρασίνισμα να ξεκινήσει από το μυαλό και να αλλάξουμε νοοτροπία. 

Τέλος ο κ. Παπαστεργίου στην συνέντευξη που παραχώρησε στον κ. Αθανάσιο Μπέλτσο, εξήρε το otavoice.gr για την παρουσία του και την στρήριξη στην Έκθεση Forward Green Expo. Να θυμίσουμε πως το otavoice.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας της 1ης Διεθνής Έκθεσης Forward Green Expo.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ συμμετείχε μαζί με άλλους Δήμους της Ευρώπης, οργανισμούς, ινστιτούτα και πανεπιστήμια, στην θεματική ενότητα Κυκλική Οικονομία Έξυπνες Πόλεις, συζητώντας  για κυκλική οικονομία, ενέργεια και βιώσιμη κινητικότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments