Ελλάδα

Πύλος: Ενώπιον της ανακρίτριας Καλαμάτας οι 9 συλληφθέντες φερόμενοι ως διακινητές

Πύλος: Ενώπιον της ανακρίτριας Καλαμάτας οι 9 συλληφθέντες φερόμενοι ως διακινητές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σύμφωνα με το Λιμενικό, πρόκειται για εννέα άτομα αιγυπτιακής εθνικότητας, ηλικίας 20, 21, 22, 26, 26, 29, 32, 36 και 40 ετών

Ενώπιον της ανακρίτριας Καλαμάτας, για να απολογηθούν, βρέθηκαν εκ νέου σήμερα, στις 10:00, οι εννέα συλληφθέντες, φερόμενοι ως διακινητές, μετά το πολύνεκρο ναυάγιο του αλιευτικού σκάφους ανοικτά της Πύλου. Σύμφωνα με το Λιμενικό, πρόκειται για εννέα άτομα αιγυπτιακής εθνικότητας, ηλικίας 20, 21, 22, 26, 26, 29, 32, 36 και 40 ετών, πλήρωμα του πλοίου, οι οποίοι είχαν διακριτούς ρόλους στη μεταφορά των μεταναστών.

Οι εννέα συλληφθέντες κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πρόκληση ναυαγίου, ανθρωποκτονία από αμέλεια, έκθεση ζωής σε κίνδυνο, παράνομη διακίνηση αλλοδαπών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι συνήγοροι υπεράσπισης των εννέα κατηγορουμένων ζήτησαν και έλαβαν από την ανακρίτρια 24ωρη προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθούν για το σύνολο των στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, η οποία έχει σχηματισθεί μετά και τις συμπληρωματικές καταθέσεις που ελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments