Αθλητισμός

Κιλιάν Εμπαπέ: Δεν φεύγει από την Παρί εάν δεν του δώσουν 150 εκατ. ευρώ

Κιλιάν Εμπαπέ: Δεν φεύγει από την Παρί εάν δεν του δώσουν 150 εκατ. ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Γάλλος σταρ είχε συμφωνήσει να πάρει ως μπόνους 150 εκατ. ευρώ εάν παρέμενε στην Παρί και τη σεζόν 2023-24

Την Πέμπτη η Παρί Σεν Ζερμέν έθεσε τελεσίγραφο στο μεγάλο της αστέρι τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Ανανεώνεις το συμβόλαιο σου ή σε πουλάμε» του είπε εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του κλαμπ ο οποίος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει στην ομάδα ο Εμπαπέ και τη νέα σεζόν χωρίς να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Αυτό θα σημαίνει ότι από τον Δεκέμβριο ο Γάλλος θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με νέα ομάδα.

Πριν από λίγες ώρες στη Γαλλία γράφτηκε ότι η Ρεάλ και η Παρί συμφώνησαν στα 250 εκατ. ευρώ για την αγορά του Κιλιάν Εμπαπέ αλλά η Marca έρχεται σήμερα να βάλει μια νέα παράμετρο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ο Κιλιάν Εμπαπέ προβλέπεται, όπως γράφει το συμβόλαιό του, να πάρει 150 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που παραμείνει στην Παρί και την περίοδο 2023-24.

Ήδη η διοίκηση έχει συμφωνήσει να του δώσει 60 εκατομμύρια ευρώ ως προκαταβολή και άλλα 90 με τη μορφή μπόνους αφοσίωσης. Εάν ο Εμπαπέ πουληθεί θα χάσει αυτά τα χρήματα και σύμφωνα με την Marca ο Γάλλος δεν φεύγει εάν δεν τα εισπράξει!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει και τη νέα χρονιά αλλά η Παρί δεν είναι ευχαριστημένη με αυτή την προοπτική. Όπως γράφουν οι Ισπανοί το σχέδιο του παίκτη είναι να πάρει τα 150 εκατομμύρια ευρώ από την Παρί τη νέα σεζόν και μετά να υπογράψει ως ελεύθερος στη Ρεάλ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments