Trash

Candace Kanavel: Η αστυνομικός με το ονειρεμέονο κορμί που έγινε βασίλισσα της ομορφιάς

Candace Kanavel: Η αστυνομικός με το ονειρεμέονο κορμί που έγινε βασίλισσα της ομορφιάς
Η Kanavel κέρδισε το στέμμα Miss Arizona USA τον περασμένο μήνα και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την πολιτεία της στον διαγωνισμό Miss USA που θα γίνει αργότερα φέτος. Συμμετείχε σε διαγωνισμούς για 11 χρόνια και διεκδίκησε τη θέση για Miss Arizona USA έξι φορές πριν κερδίσει τον τίτλο.

Μια αστυνομικός που στέφθηκε Μις Αριζόνα στις ΗΠΑ ελπίζει ότι η πλατφόρμα της μπορεί να εμπνεύσει και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των αρχών επιβολής του νόμου και των πολιτών.

View this post on Instagram

A post shared by CANDACE (@candacekanavel)

«Ελπίζω ότι με αυτόν τον τίτλο, οι άνθρωποι θα δουν ότι όσοι ανήκουμε στις αρχές επιβολής του νόμου έχουμε και εμείς οικογένειες, έχουμε χόμπι που μας ενδιαφέρουν και πολλά άλλα», είπε η Candace Kanavel στο «America’s Newsroom».

View this post on Instagram

A post shared by CANDACE (@candacekanavel)

«Νομίζω ότι αν δεν “απογυμνώσουμε” τη στολή και φτάσουμε ο ένας στον άλλο σε ανθρώπινο επίπεδο και έχουμε ενσυναίσθηση για τους συνανθρώπους μας, νομίζω ότι θα αρχίσουμε να γεφυρώνουμε αυτό το χάσμα μεταξύ του ένστολων και της κοινωνίας».

«Η αστεία ιστορία για το πώς ξεκίνησα είναι ότι πήγα σε μια εκδήλωση της αστυνομίας ως εθελόντρια και είδα μία αστυνομικό που ήταν εκεί και είπα: «Ουάου, αυτό είναι καταπληκτικό. Θέλω να το κάνω» είπε η καλλονή και πρόσθεσε: «Τώρα είμαι αστυνομικός. Οπότε η επιθυμία μου ολοκληρώθηκε, κάτι που είναι πολύ ωραίο».

View this post on Instagram

A post shared by CANDACE (@candacekanavel)

Η Kanavel είπε ότι η πρώτη φορά που σκέφτηκε πως ήθελε να γίνει αστυνομικός ήταν όταν παρακολούθησε ένα μάθημα ποινικής δικαιοσύνης στο κολέγιο. Ο καθηγητής της ήταν πρώην αστυνομικός του Φοίνιξ που τη σύστησε σε κάποιον στο αστυνομικό τμήμα των Τεμπών. «Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι εκεί ως υπάλληλος είδα τον αντίκτυπο που μπορείς να έχεις ως αστυνομικός στην κοινωνία. Και είπα, «Ναι, θέλω να το κάνω αυτό».

View this post on Instagram

A post shared by CANDACE (@candacekanavel)

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που η αστυνομικός Candace Kanavel εκπροσωπεί το αστυνομικό μας τμήμα», ανέφερε σε δήλωσή του το αστυνομικό τμήμα που ανήκει η καλλονή. «Από αστυνομική βοηθός μέχρι σπουδαία αξιωματικός, συνέχισε να εξελίσσεται λόγω της αποφασιστικότητας και της σκληρή δουλειάς της. Είναι πρότυπο, και όπως δηλώνει το hashtag της, «Ναι, μπορείς».

Η Kanavel σημείωσε πως τα τελευταία χρόνια αυξάνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των αρχών επιβολής του νόμου και των πολιτών. Ελπίζει ότι ο τίτλος της μπορεί να «εξανθρωπίσει» τους αξιωματικούς και να δείξει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες με στολή έχουν επίσης πάθη και χόμπι όταν δεν φορούν το σήμα, μεταδίδει η New York Post.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments