ΟΤΑ

Δήμος Β. Κέρκυρας: Συνάντηση του Ξενώνα φιλοξενίας Γυναικών με το Κέντρο Κοινότητας

Δήμος Β. Κέρκυρας: Συνάντηση του Ξενώνα φιλοξενίας Γυναικών με το Κέντρο Κοινότητας
Στις 5 Ioυλίου και στα πλαίσια της λειτουργίας του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου κ. Ανδρέα Σκούπουρα

Στις 5 Ioυλίου και στα πλαίσια της λειτουργίας του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου κ. Ανδρέα Σκούπουρα και στελεχών του Ξενώνα, με την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας κ. Παναγιώτα Ρηγοπούλου.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η λειτουργία του Ξενώνα ως δομή υποστήριξης γυναικών και των παιδιών τους που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, ο ρόλος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, ως δομή πρώτης υποδοχής, υποστήριξης και παραπομπής περιστατικών, καθώς και η συνεργασία, με τη συμμετοχή σε κοινές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας.

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράµµατος για την ουσιαστική ισότητα των φύλων 2010-2013» και υλοποιείται ως η Πράξη για τη «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας- Λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων», με κωδικό MIS/(OΠΣ): 5103333 και ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments