Focus

Jessica Simpson: Προβληματίζεται για τις κόρες της όταν κάνει υπερβολικό edit σε φωτογραφίες της

Jessica Simpson: Προβληματίζεται για τις κόρες της όταν κάνει υπερβολικό edit σε φωτογραφίες της

Πηγή Φωτογραφίας: USA Today

Όπως κάθε μαμά, έτσι και η Jessica Simpson έχει τις δικές της ανησυχίες.

Όπως κάθε μαμά, έτσι και η Jessica Simpson έχει τις δικές της ανησυχίες σχετικά με την ανατροφή των παιδιών της. Αυτή τη φορά, το επίκεντρο της συζήτησης περιστρέφεται γύρω από τα μηνύματα που περνά στις κόρες της όταν η ίδια επεξεργάζεται υπερβολικά τις φωτογραφίες που αναρτά.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Στο εξώφυλλο του ψηφιακού τεύχους Ιουλίου του Bustle, η μαμά τριών παιδιών μιλάει για το πώς σκέφτεται τα σχόλια που έχει βιώσει για την εμφάνισή της, ξεκινώντας από μικρή έφηβη και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα, όταν δημοσιεύει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνοντας ότι έχει “επανασυνδεθεί” από τότε που έγραψε τα απομνημονεύματά της, Open Book, η Simpson λέει στο περιοδικό ότι συχνά βρίσκει τον εαυτό της να αναρωτιέται: “Πώς θέλω να μεγαλώσω τις κόρες μου;”.

Εξηγώντας, συνεχίζει: “Θα ανέβαζα μια φωτογραφία γιατί όλοι με κυνηγάνε, Jessica, πρέπει να κάνεις post, Jessica, πρέπει να κάνεις post. Εγώ λέω, εντάξει. Μετά πάω να ποστάρω και λέω, ω, αλλά ας πάμε πρώτα στο FaceApp [πρώτα]”, λέει, αναφερόμενη σε μια δημοφιλή εφαρμογή για την επεξεργασία φωτογραφιών.

“Λέω, ‘Ω, αυτό το κάνει να φαίνεται λίγο καλύτερη. Ω, αυτό το κάνει αρκετά καλύτερη”, λέει για την επεξεργασία των φωτογραφιών της, μέχρι που σταματά να σκέφτεται τα κορίτσια της – Birdie Mae και Maxwell Dre 11 ετών – και τις μεγαλύτερες επιπτώσεις.

“Τι μου το έχει κάνει αυτό; Τι κάνει αυτό στην κόρη μου; Αυτό που κάνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι να δημιουργούμε αυτή την ιδέα για το τι είναι όμορφο και να στήνουμε τη ζωή μας τεχνητά – για να δείχνουμε ωραίοι για ποιον;”, θέτει το ερώτημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments