Ελλάδα

Το αδιαχώρητο στα λιμάνια: Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία – Συνεχίζεται η έξοδος των ταξιδιωτών

Το αδιαχώρητο στα λιμάνια: Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία – Συνεχίζεται η έξοδος των ταξιδιωτών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η πληρότητα αγγίζει το 100%, με 29 πλοία από τον Πειραιά, και 9 από την Ραφήνα

Το αδιαχώρητο επικρατεί και σήμερα Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά καθώς συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων και των ταξιδιωτών του Ιουλίου. Η πληρότητα αγγίζει το 100%, με 29 πλοία από τον Πειραιά, και 9 από την Ραφήνα. Μάλιστα, από τις πρώτες πρωινές ώρες οι ταξιδιώτες έχουν σπεύσει στα πλοία προορισμού τους, κι περιμένουν στην ουρά για τον απαραίτητο έλεγχο.Κατά κύριο λόγο, οι επιβάτες είναι κυρίως τουρίστες και φοιτητές, είτε στον πρώτο χρόνο της φοίτησής τους, είτε μαθητές που έχουν τελειώσει τις Πανελλαδικές και σπεύσουν στους πιο hot προορισμούς προκειμένου να κάνουν διακοπές, να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Όσον αφορά στο «φιάσκο» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι γεγονός ότι ευνοεί συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού.Άλλοι που έχουν βγάλει νωρίτερα εισιτήριο αισθάνονται «αδικημένοι» λόγω των τιμών που αναγκάστηκαν να πληρώσουν, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις στις εταιρείες ισχύει η έκπτωση, αλλα… δεν υπάρχουν εισιτήρια.

Οι τιμές όπως καταγγέλλουν ο πολίτες, είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε σχέση με άλλες χρονιές και οι εκπτώσεις που ανακοίνωσαν, επειδή δεν είναι οριζόντιες δεν εξυπηρετούν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments