Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: “Έριξε πόρτα” στην Ναντ – Η διαχείριση του Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: “Έριξε πόρτα” στην Ναντ – Η διαχείριση του Αουγκούστο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Πως ο Ιβάν Σαββίδης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισαν να απορριφθεί η πρόταση των Γάλλων

Η πρόταση της Ναντ που έφτασε να προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, απορρίφθηκε μετά απόφαση που πάρθηκε από κοινού από τους Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ενημερώθηκε από τα στελέχη της ΠΑΕ ότι η γαλλική ομάδα ανέβασε την προσφορά της από τα 3,5 στα 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο μέσο και ήταν αυτός που επικοινώνησε με τον Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αουγκούστο, ξεκαθαρίζοντας ότι θεωρεί τον Βραζιλιάνο απαραίτητο για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του να φτάσει στην φάση των ομίλων του Conference League αλλά και στη συνέχεια της σεζόν.

Και οι δυο συμφώνησαν πως θα είναι δύσκολο ακόμη και αν βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του να προλάβει να προσαρμοστεί στις συνθήκες της ομάδας και μάλιστα εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Έτσι αποφασίστηκε να μην γίνει αποδεχτή η πρόταση των Καναρινιών και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια το θέμα που θα προκύψει είναι η διαχείριση του Βραζιλιάνου, που ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα . Και αυτό είναι θέμα που θα πρέπει να αναλάβει ο προπονητής του Δικεφάλου συζητώντας μαζί του.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Αουγκούστο έχει πρόσφατα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και που τον έχει κάνει έναν από τους πλέον ακριβοπληρωμένους, μαζί με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

Πηγή: sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments