Αθλητισμός

Αυτό άλλαξε ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ

Αυτό άλλαξε ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση είναι οι Πράσινοι

Παναθηναϊκός: Με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση είναι οι Πράσινοι μετά τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ντνίπρο, κάτι που προφανώς κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο τής ομάδας του Γιοβάνοβιτς στη ρεβάνς.

Το Τριφύλλι ήταν οργανωμένο καλά, σφιχτά και παρά τον τραυματισμό του Σένκεφελντ δεν έχασε την ισορροπία του και ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα με αξιώσεις.

Προφανώς ξεχώρισε η παρουσία του Χουανκάρ, όπως και των Τζούρισιτς, Σπόραρ, με το sportdog να επικοινωνεί με τον Τότη Φυλακούρη, παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να σχολιάσει το ματς, τη ρεβάνς αλλά και την προοπτική της Μαρσέιγ.

“Σφιχτός Παναθηναϊκός – Θα κερδίσουμε στη Λεωφόρο – Αυτό έκανε ο Γιοβάνοβιτς”

“Περιμέναμε ότι αν ο Παναθηναϊκός είναι λίγο σφιχτός και δεν μπει με αέρα, αυτό που έπαθε για λίγο στην αρχή του δεύτερου μέρους δηλαδή, δεν θα είχε πρόβλημα. Όπως και έγινε. Μπήκε με το πνεύμα του Γιοβάνοβιτς, να χτυπήσουν από την αρχή το ματς. Έμεινα ευχαριστημένος γιατί παρουσιάζει καινούργια ομάδα κατά το ήμισυ και ήταν καλή ομάδα”, ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdοg, ο Τ. Φυλακούρης. 

Τι προβλέπετε για τη ρεβάνς;

“Ε, σιγά, θα κερδίσουμε. Είναι σκληρή ομάδα βέβαια αυτή, αλλά είναι ευάλωτη στην άμυνα. Βρήκαμε την αριστερή πλευρά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες”.

Πώς είδατε τον Γιοβάνοβιτς;

“Ο Γιοβάνοβιτς είναι έξυπνος προπονητής, είμαστε κοντά του, έκανε τις αλλαγές που έπρεπε να κάνει. Κατέβασε διαφορετική ομάδα, έβαλε καινούργιους παίκτες σε σχέση με αυτούς που χρησιμοποιούσε στα φιλικά”.

“Σταθερός ο Γεντβάι – Καλύτερος από Μπερνάρ και Παλάσιος ο Τζούριτς – Παρεξηγημένος ο Σπόραρ”

Ο Γεντβάι;

“Καλός είναι, σταθερός, καλές μεταβιβάσεις. Ειδικά μετά από το σοκ του τραυματισμού του Σένκεφελντ”.

Τζούρισιτς;

“Ο Τζουριτσιτς είναι πολύ καλός, είναι αθόρυβος, ο καλύτερος στο κέντρο, κι από τον Μπερνάρ και από τον Παλάσιος, δεν φοβάται να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Σπρώχνεται, σουτάρει, χώνεται, κάνει πολλά πράγματα. Όλη η ομάδα ήταν καλή χθες”.

Πρώτος μεταξύ ίσων ο Χουανκάρ;

“Ήταν εξαιρετικός, γρήγορος και δημιούργησε πολλούς κινδύνους. Αλλά έκανε και γρήγορες μεταβιβάσεις, του περνούσαν την μπάλα”.

Ποιους άλλους ξεχωρίσατε;

“Καλές θέσεις είχε και ο παρεξηγημένος ο Σπόραρ, δημιουργεί καταστάσεις και δεν ήταν όπως πέρσι που περίμενε να έρθει η μπάλα στα πόδια του. Ο Παλάσιος πρέπει να βρει τον εαυτό του, δεν έχει συνέλθει ακόμα. Έκανε και πολλά ματς πέρσι και, ίσως, να του βγαίνει κάπως η κούραση. Πιστεύω ότι θα συνέλθει”.

Τέλος, μετά το εμπόδιο της Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός θα βρει μπροστά του τη Μαρσέιγ. Τι πιστεύετε εκεί;

“Η Μαρσέιγ είναι αριστοκρατική ομάδα, γρήγορη, σταθερή. Θέλει προσοχή αλλά αν έχουμε πλάνο για το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε, μπορούμε να την περάσουμε και να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments