Αθλητισμός

Πάλμα: Ποια ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί για το μέλλον του

Πάλμα: Ποια ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί για το μέλλον του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο νεαρός άσος ετοιμάζεται αργά και σταθερά για το επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Μπορεί πολλά και διάφορα να κυκλοφορούν το φετινό καλοκαίρι, με επίκεντρο το πιθανό επόμενο μεταγραφικό βήμα του Λουίς Πάλμα, ωστόσο επί του παρόντος παραμένει στο ρόστερ του Άρη. Φυσικά μέχρι τις 31 Αυγούστου και τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, πολλά μπορεί να αλλάξουν και να συμβούν. Για την ώρα πάντως, εκτός από τον Πάλμα, ο αντζέντης του, Πάολο Ερνάντες. κινείται στους ρυθμούς των αγώνων με την Αραράτ.

Ωστοσο έχει ενημερώσει πως ο.μανατζερ του θα έρθει μετά τα παιχνίδια κ θα συζητήσει με τον Καρυπίδη. Δεν αποκλείεται να φέρει κ πρόταση από εξωτερικό, ενω ήδη υπάρχει στο τραπέζι.κ.η προσφορά της ΑΕΚ. Δύσκολα πάντως ο Παλμα θα βρίσκεται κ τον Σεπτέμβρη Θεσσαλονίκη! σύμφωνα με το sportdog.gr.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι ο Άρης έχει αποφασίσει να έχει δεδομένα τον παίκτη του για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς που θα δώσει, οπότε δεν τίθεται θέμα αποχώηρησης του πριν… κλειδώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης την πρόκριση με την άσημη Αραράτ.

Η πρόταση της Ένωσης είναι υψηλή χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα, ενώ να σημειωθεί ότι καμία πρόταση από το εξωτερικό για τον Πάλμα δεν ικανοποίησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η μεταγραφή Πάλμα είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς πέρα από τις υψηλές αξιώσεις του Άρη, στην υπόθεση εμπλέκεται και μανατζερικό γραφείο που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Πάλμα.

Κοινώς, μπαίνει ένα… ανάλογο εμπόδιο σαν αυτό που έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία!  Από εκεί και πέρα πρέπει να τονιστεί πως δεν… έπεισαν ομάδες του εξωτερικού!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments