Διεθνή

Ισπανία: Τραυματίστηκε σοβαρά ο ταυρομάχος «Μέσι» – Τον κάρφωσε με τα κέρατά του

Ισπανία: Τραυματίστηκε σοβαρά ο ταυρομάχος «Μέσι» – Τον κάρφωσε με τα κέρατά του

Πηγή Φωτογραφίας: El Comercio Perú

Ο 26χρονος Άντρες Ρόκα Ρέι γεννήθηκε στο Περού και οπως ο Μέσι μετακόμισε στην Ισπανία για να επικεντρωθεί στην αθλητική του καριέρα

Άσχημη κατάληξη είχε για τον 26χρονο Άντρες Ρόκα Ρέι, τον αποκαλούμενο και «Μέσι» των ταυρομάχων, ταυρομαχία στην οποία συμμετείχε στην πόλη Σαντιάγο της Ισπανίας. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 26χρονος ταυρομάχος την ώρα που επιχείρησε να απομακρύνει έναν ταύρο βάρους σχεδόν μισού τόνου, δέχθηκε την άγρια επίθεση του ζώου που τον κάρφωσε με τα κέρατά του και τον πέταξε στον προστατευτικό φράχτη.

Δείτε το βίντεο

Ο 26χρονος ταυρομάχος από το Περού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς υπέστη πολλαπλά τραύματα από τον ταύρο με το όνομα Βιρούτα.

Γνώστες του χώρου της ταυρομαχίας δηλώνουν ότι μολονότι ο Ρόκα Ρέι έχει τραυματιστεί και στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της 8χρονης καριέρας του, αυτή ήταν η χειρότερη περίπτωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε ο 26χρονος, ο νεαρός ταυρομάχος έχει υποστεί τραύματα στο γόνατό του αλλά και χτυπήματα στον λαιμό, το πρόσωπο και τα χέρια.

Ο Ρόκα Ρέι θεωρείται ο μεγαλύτερος σταρ της ταυρομαχίας από το Περού και όπως ο Λιονέλ Μέσι μετακόμισε από την πατρίδα του στην Ισπανία προκειμένου να επικεντρωθεί στην καριέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments