Αθλητισμός

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα playoffs του Conference League, αν δεν περάσει την Γκενκ

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα playoffs του Conference League, αν δεν περάσει την Γκενκ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση των playoffs του Europa Conference League έγιναν γνωστά τα πιθανά ζευγάρια με τα οποία μπορεί να διασταυρωθεί ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του για τα playoffs του Europa Conference League για την κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι ερυθρόλευκοι θα μπουν στην κλήρωση ως ζευγάρι με την Γκενκ και θα συνεχίσουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης αν αποκλειστούν από τους Βέλγους.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στην κλήρωση από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών και μπορούν να κληρωθούν με ομάδες όπως η Όσιγιεκ (του Στέφανου Ευαγγέλου) και η Αδάνα Ντεμίρσπορ του Χένρι Ονιεκούρου.

Τα πρώτα παιχνίδια για τα playoffs του Conference League θα διεξαχθούν στις 24 και τις 31 Αυγούστου.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού:

Λεχ Πόζναν – Σπάρτακ Τρνάβα Αρούκα – Μπραν Όσιγιεκ – Αδάνα Ντεμίρσπορ Χιμπέρνιαν – Λούζερν

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.