Αθλητισμός

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ 1-0: Έτοιμοι για τα «αστέρια» οι «πράσινοι»!

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ 1-0: Έτοιμοι για τα «αστέρια» οι «πράσινοι»!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εξαιρετική εμφάνιση για το «τριφύλλι» που με γκολ του Μπερνάρ επικράτησε 1-0

Ο… Panathinaikos επιστρέφει. Οι «πράσινοι» με εξαιρετική εμφάνιση, χωρίς να «κλέψουν» το αποτέλεσμα, επικράτησαν της Μαρσέιγ των μεγάλων ονομάτων και της μεγάλης ποιότητας με 1-0. Νίκη που αποτελεί την αύξηση των ελπίδων του «τριφυλλιού» για να κάνει την υπέρβαση με πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Στόχος που παραμένει δύσκολος, καθώς στις 15 Αυγούστου υπάρχει η ρεβάνς στο «Βελοντρόμ».

Δεν υστέρησε κανείς για τον Παναθηναϊκό, που ήλεγχε το ματς σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη, όπως φαινόταν πως μπορούσε να κάνει ακόμη και χωρίς να έρθει η αποβολή του Κοντογκμπιά. Η Μαρσέιγ έμοιαζε να μην μπορεί να αντιδράσει στην τακτική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Καθώς είναι ξεκάθαρα ανέτοιμη, αλλά σαφώς παραμένει εξαιρετική ομάδα λόγω της τρομερής ποιότητάς της.

Ο Μπερνάρ αφού συνδυάστηκε με τον Ιωαννίδη πέτυχε το «χρυσό» γκολ, με τους δύο παίκτες να έχουν περάσει αλλαγή στο ματς. Κάτι που δείχνει το πόσο κομβικές ήταν οι κινήσεις του προπονητή.

Το ματς άρχισε με τον Παναθηναϊκό να είναι ιδιαίτερα πιεστικός. Η Μαρσέιγ αρκέστηκε σε πιο παθητικό ρόλο απ’ αυτόν που συνηθίζει. Κάτι για το οποίο ευθύνονται και οι «πράσινοι» φυσικά. Ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ουσιαστικά ήταν λιγοστές, με τον Ρούμπεν να απειλεί με σουτ στο 10ο λεπτό.

 Ο Παναθηναϊκός με το 1-0 πήρε την πρώτη νίκη στο ζευγάρι, αλλά σαφώς όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς με τους Γάλλους λόγω ποιότητας να παραμένουν φαβορί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβ. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (79’ Μλαντένοβιτς), Ρούμπεν, Βιλένα (79’ Τσέριν), Τζούρισιτς (72’ Μπερνάρ), Μαντσίνι, Βέρμπιτς (58’ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (72’ Ιωαννίδης).

ΜΑΡΣΕΪΓ (Μαρθελίνο): Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι, Λόντι, Βερετού (86’ Γκεντουζί), Κοντογκμπιά, Ουνάχι (67’ Ρονζιέ), Εντιαγέ (75’ Μουνγκέ), Σαρ (75’ Χαρίτ), Ομπαμεγιάνγκ (86’ Μπεμπά).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments