Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την Μαρσέιγ και ένα στατιστικό τα δείχνει όλα

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την Μαρσέιγ και ένα στατιστικό τα δείχνει όλα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το στατιστικό που δείχνει τα πάντα για το Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ!

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός  επί της Μαρσέιγ στο γήπεδο της Λεωφόρου με 1-0 και πήρε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς με την γαλλική ομάδα βέβαια να παραμένει φαβορί. Όποιος είδε το ματς το βράδυ της Τετάρτης παρατήρησε ότι οι πράσινοι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο.

Το τριφύλλι είχε την κατοχή της μπάλας ενώ την ίδια στιγμή δεν άφησε την γαλλική ομάδα να τον απειλήσει, παρά το γεγονός ότι η μεσοεπιθετική γραμμή είναι… φωτιά. Όσο και περίεργο να ακούγεται ο Παναθηναϊκός δεν μένει απόλυτα ικανοποιημένος από το 1-0, καθώς είχε ευκαιρίες και γενικότερα η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν επιβλητική.

Σε κανένα σημείο του αγώνα η Μαρσέιγ δεν μπόρεσε να χτίσει το παιχνίδι της όπως ο Μαρθελίνο επιθυμούσε, σε κανένα σημείο του αγώνα οι παίκτες της γαλλικής ομάδας δεν μπόρεσαν να φτάσουν με ευκολία στην περιοχή του τριφυλλιού.

Όλα αυτά αποδεικνύονται και από το ποσοστο κατοχής. Το τριφύλλι απέναντι στην πανίσχυρη Μαρσέιγ είχε ποσοστό 67,2% με την γαλλική ομάδα να καταγράφει το ιστορικό χαμηλό του 32,8 %. Όπως μάλιστα αναφέρει η OPTA, η γαλλική ομάδα είχε καταγράψει κάποιο αντίστοιχο ποσοστό το 2020 σε μια αναμέτρηση με την Λυόν (32,3%).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments