Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή της εφόδου των Κροατών χούλιγκαν – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή της εφόδου των Κροατών χούλιγκαν – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi//ot.gr

Στο βίντεο ακούγονται εκρήξεις, πέφτουν φωτοβολίδες ευθείας βολής, μολότοφ και άλλοι εμπρηστικοί μηχανισμοί ενώ γίνονται μάχες σώμα με σώμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που ξεκινά η συμπλοκή μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στα πλάνα που φέρνει στη δημοσιότητα το Star διακρίνονται οι Κροάτες χούλιγκαν μαυροντυμένοι με στειλιάρια στα χέρια να φωνάζουν συνθήματα λίγο πριν ξεκινήσει η επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Στο βίντεο ακούγονται εκρήξεις, πέφτουν φωτοβολίδες ευθείας βολής, μολότοφ και άλλοι εμπρηστικοί μηχανισμοί ενώ γίνονται μάχες σώμα με σώμα. Μάλιστα κάποια στιγμή παίρνει φωτιά και το άλσος όπου γίνεται η «μάχη».

Η στιγμή της σύλληψης των Κροατών για τα επεισόδια στη

Οι Κροάτες φεύγουν προς τα Πατήσια και σε νέο βίντεο του Star φαίνεται πώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν, να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Οι Κροάτες προσπαθούν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ και μπαίνουν σε στενό να κρυφτούν. Πέφτουν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και οι αστυνομικοί τους συλλαμβάνουν στην οδό Ανθέων, σε απόσταση 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο.

Οι χούλιγκαν έχουν προλάβει να πετάξουν επικαλαμίδες, καδρόνια, σίδερα και μαχαίρια ώστε να μη βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments