Αθλητισμός

Χαμός με Σιώπη από τους Big 4

Χαμός με Σιώπη από τους Big 4

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μανώλη Σιώπη

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μανώλη Σιώπη και το μέλλον του 29χρονου μέσου, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να… ανάβουν φωτιές!

Ο διεθνής άσος, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, θέλει να φύγει από την τούρκικη ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να τον βάζουν στο στόχαστρο της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού.

Πάντως, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sporundibi», για να φύγει από την Τραμπζονσπόρ ο Μανώλης Σιώπης θα πρέπει να έρθει πρόταση ύψους 1 – 1.5 εκατ. ευρώ, καθώς η τούρκικη ομάδα δεν φέρεται να διατεθειμένη να αφήσει ελεύθερο τον διεθνή μέσο.

«Η ομάδα της Τραπεζούντας σίγουρα δεν σκέφτεται να αφήσει ελεύθερο τον Σιώπη που έχει συμβόλαιο 1 έτους. Η Τραμπζονσπόρ αναμένει τουλάχιστον 1-1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τον Σιώπη, τον οποίο κλαμπ όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θέλουν να μεταγράψουν στην Ελλάδα. Οι ελληνικές ομάδες έχουν στόχο να δέσουν την μεσαία γραμμή τους χωρίς να πληρώσουν κάποιο τίμημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μανώλης Σιώπης έχει συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ συνολικά με τα χρώματα της τούρκικης ομάδας έχει πραγματοποιήσει 77 εμφανίσεις, έχοντας 1 ασίστ σε 4.793 λεπτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments