Αθλητισμός

Νέα απώλεια για την Εθνική

Νέα απώλεια για την Εθνική

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2023 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Μετά την ανακοίνωση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σειρά παίρνει ο Κώστας, που θα μείνει εκτός της Εθνικής Ελλάδας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά τον Γιάννη, εκτός Εθνικής μένει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αφού η τελευταία εκτίμηση των γιατρών που τον παρακολουθούσαν ήταν ότι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τις ημέρες του Παγκοσμίου Κύπελλου, με αποτέλεσμα να μένει εκτός συνέχειας.

Με την «γαλανόλευκη» δεν θα συνεχίσει ούτε ο Βασίλης Τολιόπουλος και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Αμπού Ντάμπι για το τουρνουά προετοιμασίας με τις ΗΠΑ (18/8) και Γερμανία (19/8).

Τους 14 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Αμπού Ντάμπι και το σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας με αντιπάλους τις ΗΠΑ (18/8) και Γερμανία (19/8), από τους οποίους και θα προκύψει η τελική 12άδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ιτούδης με το τέλος της σημερινής (13/8) προπόνησης της Εθνικής Ανδρών στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τέθηκε οριστικά εκτός Εθνικής ομάδας στην πορεία προς το Παγκόσμιο κύπελλο. Η τελευταία εκτίμηση των γιατρών που τον παρακολουθούσαν όλο το διάστημα της εντατικής προσπάθειας που έκανε ακολουθώντας ταυτόχρονα πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικής εκγύμνασης, ήταν ότι δεν προλαβαίνει να είναι στην επιθυμητή κατάσταση τις ημέρες της διοργάνωσης και κατόπιν αυτού, τέθηκε εκτός συνέχειας.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο παίκτης, από τους 15 που συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Στο τέλος της προπόνησης εισέπραξε το “ζεστό” χειροκρότημα όλης της ομάδας και τις ευχαριστίες του κόουτς για την ουσιαστική του συμβολή στη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments