Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς με την Χάιντουκ

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς με την Χάιντουκ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/SPLIT, CROATIA - AUGUST 10: PAOK Head Coach Razvan Lucescu in conversation with Taison of PAOK during UEFA Conference League Third Qualifying Round, 1st leg match between Hajduk Split and PAOK at Poljud Stadium on August 10, 2023 in Split, Croatia. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Χάιντουκ Σπλιτ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

«Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (12.08) στη Νέα Μεσημβρία, την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στη Χάιντουκ και όπως είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους παίκτες πριν την έναρξη του προγράμματος, μοναδικός στόχος όλων μέχρι την Πέμπτη είναι η πρόκριση στα Play Offs του UEFA Europa Conference League.

Η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα του Σπλιτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, συνέχισαν με τακτική και παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments