Πολιτική

Μητσοτάκης: Σύσκεψη με πρόεδρο UEFA, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και εκπρόσωπο Σαββίδη

Μητσοτάκης: Σύσκεψη με πρόεδρο UEFA, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και εκπρόσωπο Σαββίδη

Πηγή Φωτογραφίας: Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Ceferin στο Μέγαρο Μαξίμου, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Προηγήθηκε τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA

Την πόρτα του Μέγαρου Μαξίμου πέρασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ο Αρτούρ Νταβιντιάν, ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να λάβουν μέρος σε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατευθύνσεις που θα λάβει ο κ. Μητσοτάκης, είναι αλλαγές στη δικαστική αντιμετώπιση των εγκλημάτων χουλιγκανισμού, αναβάθμιση συνεργασίας με τις ΠΑΕ και τους ευρωπαϊκούς αθλητικούς οργανισμούς και ανασχηματισμό στη δομή της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη των επεισοδίων.

Τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και η στυγερή δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments