Πολιτική

Σύσκεψη Μητσοτάκη με πρόεδρο της UEFA και ιδιοκτήτες των big 4

Σύσκεψη Μητσοτάκη με πρόεδρο της UEFA και ιδιοκτήτες των big 4

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΤΩΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΗΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού είναι προγραμματισμένες για σήμερα το πρωί.

Διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή αρμόδιων υπουργών και προσκεκλημένους τους προέδρους των τεσσάρων μεγαλύτερων ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα συναντηθεί σήμερα στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν (Aleksander Čeferin).

Στη συνέχεια στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών, στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να λάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την πάταξη του χουλιγκανισμού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατευθύνσεις που θα λάβει ο κ. Μητσοτάκης, είναι αλλαγές στη δικαστική αντιμετώπιση των εγκλημάτων χουλιγκανισμού, αναβάθμιση συνεργασίας με τις ΠΑΕ και τους ευρωπαϊκούς αθλητικούς οργανισμούς και ανασχηματισμό στη δομή της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη των επεισοδίων.

Τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και η στυγερή δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments