Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Θέλω να παντρευτώ τον νέο μου σύντροφο και να κάνω πολλά παιδιά»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Θέλω να παντρευτώ τον νέο μου σύντροφο και να κάνω πολλά παιδιά»

Πηγή Φωτογραφίας: glance.gr

«Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί» ανέφερε η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τον νέο της σύντροφο, την επιθυμία της να γίνει μητέρα, τα επαγγελματικά της σχέδια και άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ ΙΔΙΚ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki)

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων και πρώην παίκτρια του «Survivor» είπε αρχικά σχετικά με τη νέα της σχέση: «Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί µε την τηλεόραση, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε: «Θέλω να κάνω τηλεόραση και απορώ γιατί δεν κάνω».

Τέλος, αποκάλυψε ακόμη τον λόγο που έκανε πλαστική στο στήθος της: «Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέμφωμα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments